ΑΕΚ: Πήρε εξιτήριο ο Μουκουντί και συνεχίζει την αγωγή, όλα ανοιχτά ενόψει Παναθηναϊκού

ΑΕΚ: Πήρε εξιτήριο ο Μουκουντί και συνεχίζει την αγωγή, όλα ανοιχτά ενόψει Παναθηναϊκού
Photo Credits: INTIME

Ο Αρόλντ Μουκουντί έλαβε εξιτήριο από το Ιατρικό στο οποίο βρέθηκε και πλέον είναι όλα ανοιχτά για τη συμμετοχή του στο ντέρμπι της Λεωφόρου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Θετικά είναι τα νέα στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο αφού ο Αρόλντ Μουκουντί πήρε εξιτήριο!

Ο Καμερουνέζος στόπερ της ΑΕΚ έλαβε εξιτήριο σήμερα, παρόλα αυτά συνεχίζει την φαρμακευτική αγωγή, η οποία του έχει χορηγηθεί προκειμένου να ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα που αντιμετώπισε.

Θυμίζουμε ότι ο Μουκουντί εισήχθη στο Ιατρικό με σημάδια λοίμωξης. Η λοίμωξη προκλήθηκε «από την κατανάλωση κατεψυγμένων φρούτων από την ομάδα. Πρόκειται για ένα βακτήριο, που αποτελεί την αιτία της αρρώστιας του», όπως ανέφερε ο εκπρόσωπος Τύπου της εθνικής ομάδας του Καμερούν.

Ο Μουκουντί έχασε το ματς με την Μπράιτον, όπου η ΑΕΚ τα πήγε περίφημα παρά τις απουσίες, ενώ η συμμετοχή του στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό είναι ανοιχτή, κάτι που θα ξεκαθαρίσει τις επόμενες μέρες και με την άφιξη της ομάδας στην Αθήνα και την έναρξη των προπονήσεων, με τον Ματίας Αλμέιδα να καταστρώνει τα πλάνα του για το μεγάλο ντέρμπι.

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X