Η Φράνκα νίκησε την Αλ Αχλί και είναι φαβορί για τον τελικό του Διηπειρωτικού Κυπέλλου

Η Φράνκα νίκησε την Αλ Αχλί και είναι φαβορί για τον τελικό του Διηπειρωτικού Κυπέλλου
Photo Credits: INTIME

Η Σέσι Φράνκα από τη Βραζιλία νίκησε εύκολα με 90-70 την αιγυπτιακή Αλ Αχλί και είναι με το ένα πόδι στον τελικό του Διηπειρωτικού Κυπέλλου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μια ανάσα από την πρόκριση στον τελικό του Διηπειρωτικού Κυπέλλου που γίνεται στην Σιγκαπούρη βρίσκεται η Σέσι Φράνκα. Η ομάδα από την Βραζιλία συνέτριψε με 90-70 την Αλ Αχλί της Αιγύπτου. Για να προκριθεί στον τελικό η Σέσι Φράνκα, αρκεί να μη χάσει με διαφορά άνω των 14 πόντων από την G- League Ignite, η οποία χθες είχε πέσει θύμα έκπληξης χάνοντας με 82-76 από τους Αιγύπτιους.

Ο Βραζιλιάνος διεθνής Λούκας Ντίας με 22 πόντους (5/12 τρίποντα) και ο Ντέιβιντ Τζάκσον που πρόσθεσε άλλους τόσους ξεχώρισαν από τους νικητές. Για την Αλ Αχλί ο άλλοτε δύο φορές πρωταθλητής του ΝΒΑ με το Μαϊάμι, Νόρις Κόουλ, είχε 17 πόντους.

Φαβορί για την πρόκριση στον τελικό από τον άλλο όμιλο είναι η Βόννη, που διέλυσε με 105-50 την Αλ Μαναμά από το Μπαχρέιν και θα παίξει το Σάββατο με την Ζετζιάνγκ Γκόλντεν Μπουλς της Κίνας.

Δεκάλεπτα: 26-17, 16-15, 26-15, 22-23

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X