Η ΑΕΚ ανάγκασε την Μπράιτον στην τέταρτη εντός έδρας ήττα της μέσα στο 2023

Η ΑΕΚ ανάγκασε την Μπράιτον στην τέταρτη εντός έδρας ήττα της μέσα στο 2023
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ πέρασε νικηφόρα από μια έδρα που περνούν... ελάχιστοι, αυτή της Μπράιτον

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μεγαλύτερη αξία στον τεράστια νίκη της ΑΕΚ δίνει το γεγονός ότι η Μπράιτον παρουσιάζεται πολύ ισχυρή εντός έδρας, όπου έχει ηττηθεί μόλις άλλες τρεις φορές μέσα στο 2023.

Η πρώτη της ήττα στο έτος που διανύουμε ήρθε στις 18 Φεβρουαρίου με 1-0 από την Φούλαμ για την 24η αγωνιστική της Premier League, με σκόρερ τον Σόλομον στο 88′.

Συνέχεια πήρε στις 8 Μαΐου η συντριβή με 5-1 από την Έβερτον για την 35η αγωνιστική, με τους Ντουκουρέ και ΜακΝίλ να σημειώνουν τότε από δύο τέρματα και τον Αλέξις ΜακΆλιστερ, που πλέον έχει πωληθεί στη Λίβερπουλ, να μειώνει σε 1-4 στο 79΄ για τους γηπεδούχους.

Στη φετινή αγωνιστική σεζόν η μόνη απώλεια βαθμών για την Μπράιτον στην Premier League ήρθε στην ήττα με 3-1 από την Γουέστ Χαμ στις 26 Αυγούστου για την τρίτη αγωνιστική, με τον Πασκάλ Γκρος στο 81′ απλώς να μειώνει διαμορφώνοντας το τελικό σκορ.

Συνολικά, σε 16 ματς μέσα στην έδρα της για το 2023 η Μπράιτον απαριθμεί οκτώ νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και ισάριθμες ήττες. Ανάμεσα στις ομάδες που έχει κερδίσει μέσα στην έδρα της στη διάρκεια του έτους είναι δύο φορές η Λίβερπουλ (3-0 για το πρωτάθλημα, 2-1 για το Κύπελλο), η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (1-0), η Γουέστ Χαμ (4-0) και η Νιούκαστλ (3-1), ενώ δεν έχασε από τη Μάντσεστερ Σίτι (1-1).

 

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X