Αντίπαλοι ΑΕΚ - Προπονητής Άγιαξ: «Το σκορ θα μπορούσε να είναι 6-6»

Αντίπαλοι ΑΕΚ - Προπονητής Άγιαξ: «Το σκορ θα μπορούσε να είναι 6-6»
Photo Credits: INTIME

Υπερήφανος για την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του εμφανίστηκε ο Μορίς Στάϊν, μετά την «χορταστική» ισοπαλία 3-3, του Άγιαξ με τη Μαρσέιγ για την πρεμιέρα του

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για την προσπάθεια των παικτών του μίλησε ο Μορίς Στάϊν, προπονητής του προσεχούς αντιπάλου της ΑΕΚ, Άγιαξ.

«Είμαι πολύ υπερήφανος για την ομάδα μας. Είχαμε μια πολύ δύσκολη εβδομάδα και η ομάδα έδωσε τα πάντα σήμερα απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα», επεσήμανε ο προπονητής του αντιπάλου της ΑΕΚ στην διοργάνωση και πρόσθεσε:

«Είχαμε πολλές ευκαιρίες, όπως και ο αντίπαλος. Το σκορ θα μπορούσε να ήταν και… 6-6. Αυτός ο αγώνας ανοίγει πολλές καλές προοπτικές για το μέλλον. Το αποτέλεσμα είναι δίκαιο. Είναι κρίμα πάντως, γιατί προηγηθήκαμε 2-0 και θα μπορούσαμε να σκοράρουμε για το 4-2. Ο τερματοφύλακας μας έκανε και πολλές αποκρούσεις. Δεν θέλω να μιλήσω για κρίση, είδα ένα υπέροχο ματς σε γεμάτο γήπεδο. Πιστεύω ότι η Μαρσέιγ έδειξε απόψε ότι είναι πολύ καλή ομάδα. Έπαιξαν με διαφορετικό τρόπο και με νέους παίκτες. Αυτό είναι φυσιολογικό με έναν νέο προπονητή. Έπαιξαν πολύ καλά, αλλά δείξαμε ότι είμαστε στο ίδιο επίπεδο».

Τάσος Καπετανάκος: «Το χάος της Τούμπας έχει υπεύθυνους – Στη χώρα που ανέχεται τον Λουτσέσκου είναι ντροπή να μιλάμε έτσι για τον Αλμέιδα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X