Εξελίξεις με τον διαιτητή ΠΑΟ-ΑΕΚ: Ο Μπαλτάκος τελειώνει τον Μπένετ που όρισε Έλληνα!

Εξελίξεις με τον διαιτητή ΠΑΟ-ΑΕΚ: Ο Μπαλτάκος τελειώνει τον Μπένετ που όρισε Έλληνα!
Photo Credits: INTIME

Ραγδαίες εξελίξεις με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Τάκη Μπαλτάκο να τελειώνει τον Στιβ Μπένετ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ραγδαίες εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο με τον Τάκη Μπαλτάκο να θέτει «θέμα» Μπένετ μετά την άρνηση του Άγγλου αρχιδιαιτητή να ορίσει ξένο διαιτητή στο ντέρμπι της Λεωφόρου.

Τα… πάνω-κάτω στη Super League και το ελληνικό ποδόσφαιρο, με την απόφαση του Στιβ Μπένετ να ορίσει Έλληνα διαιτητή στο ντέρμπι Παναθηναϊκού-ΑΕΚ να βάζει… φωτιά και να φέρνει σεισμό. Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Τάκης Μπαλτάκος βγάζει στη… σέντρα τον Άγγλο αρχιδιαιτητή και με επίσημη δήλωσή του θέτει «θέμα» Μπένετ στην ΚΕΔ, συγκαλώντας σε έκτακτη συνεδρίαση την Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου.

Με την κίνηση αυτή, ουσιαστικά ο ισχυρός άνδρας της Ομοσπονδίας πάει να «τελειώσει» τον Μπένετ από την προεδρία της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας κι αναμένονται φυσικά με τεράστιο ενδιαφέρον οι εξελίξεις, αλλά και το ποιος μπορεί να είναι ο πιθανός διάδοχός του, αν τελικά αποχωρήσει.

Εξελίξεις με τον διαιτητή ΠΑΟ-ΑΕΚ: Ο Μπαλτάκος τελειώνει τον Μπένετ που όρισε Έλληνα!

Αναλυτικά η δήλωσή του:

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κ. Παναγιώτης Μπαλτάκος προέβη στην ακόλουθη δήλωση, σε σχέση με τους ορισμούς των αξιωματούχων διαιτησίας στα παιχνίδια της 5ης αγωνιστικής της SL1.

«Ο κ. Μπένετ για τον αγώνα Παναθηναϊκός – ΑΕΚ της Δευτέρας 25/9 έχει ορίσει Έλληνα Διαιτητή. Ο κ. Μπένετ, παρά την προσπάθειά μου για την πρόσκληση ξένων διαιτητών στα ντέρμπυ, παρά την αντίστοιχη ενασχόληση και ενέργεια του Προέδρου της UEFA κ. Τσέφεριν, παρά την εκπεφρασμένη άποψη όλων των εμπλεκομένων στον χώρο του επαγγελματικού ποδοσφαίρου, δεν όρισε ξένο διαιτητη ούτε στον αγώνα ΠΑΟΚ – ΑΡΗΣ ούτε στο ντέρμπυ της ερχόμενης Δευτέρας.
Για τον λόγο αυτό, συγκαλώ την Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου, την Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου, με θέμα: Πρόεδρος ΚΕΔ/ΕΠΟ».

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X