Πρωτοσέλιδο στο «Men's Health» της Ισπανίας ο Πέδρι!

Πρωτοσέλιδο στο «Men's Health» της Ισπανίας ο Πέδρι!
Photo Credits: INTIME

Ο 19χρονος χαφ της Μπαρτσελόνα, Πέδρι, έδωσε μια μεγάλη συνέντευξη και φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο του «Men's Health» της Ισπανίας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Πέδρι άφησε για λίγο στην άκρη τα «μπλαουγκράνα» και τους αγωνιστικούς χώρους, δοκιμάζοντας την τύχη του στη φωτογραφία!

Ο 20χρονος μέσος της Μπαρτσελόνα παραχώρησε μια μεγάλη συνέντευξη στο «Men’s Health» της Ισπανίας, ενώ παράλληλα, πόζαρε μπροστά στον φακό για τις ανάγκες του περιοδικού, «ντύνοντας» το εξώφυλλο του τεύχους για τον μήνα Οκτώβριο.

Μεταξύ άλλων, ο νεαρός άσος των Καταλανών, μίλησε για τη ζωή του, για την καριέρα του στην Μπαρτσελόνα, αλλά και για τα όσα έχει μάθει, θητεύοντας στο πλευρό των Τσάβι και Λουίς Ενρίκε.

«Από τον Τσάβι έχω μάθει να κοιτάζω, να διαβάζω το γήπεδο. Σου δίνει πολλές πληροφορίες για το πού βρίσκονται οι συμπαίκτες σου και οι αντίπαλοί σου. Και από τον Λουίς Ενρίκε, πάνω απ’ όλα, έχω μάθει να αγωνίζομαι και να παλεύω και να μεταδίδω αυτό που θέλω στο γήπεδο», ανέφερε χαρακτηριστικά για τους δύο τεχνικούς.

Τέλος, αστειευόμενος για τον συμπαίκτη και πολύ καλό του φίλο, Γκάβι, είπε πως θα ένιωθε άβολα αν έκανε εκείνος τη φωτογράφιση.

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X