Μίνι μπλόκα στην Εθνική από την ΕΛ.ΑΣ για την αποφυγή συνάντησης οπαδών Ολυμπιακού - Παναθηναϊκού

Μίνι μπλόκα στην Εθνική από την ΕΛ.ΑΣ για την αποφυγή συνάντησης οπαδών Ολυμπιακού - Παναθηναϊκού
Photo Credits: INTIME

Η ΕΛ.ΑΣ. στήνει μπλόκα στην Εθνική Οδό για την αποφυγή συνάντησης οπαδών Ολυμπιακού - Παναθηναϊκού ενόψει των αποψινών ματς

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οπαδοί των Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού πρόκειται να ταξιδέψουν από διάφορες περιοχές της Πελοποννήσου, με την ΕΛ.ΑΣ. να ετοιμάζει μίνι μπλόκα στην Εθνική οδό, για την αποφυγή πιθανής συνάντησής τους.

Μίνι μπλόκα σε ευαίσθητα σημεία της εθνικής οδού Πατρών-Κορίνθου στήνουν σήμερα οι Αστυνομικές Διευθύνσεις Αχάΐας και Κορινθίας, για ν’ αποφευχθούν ανεπιθύμητα συναπαντήματα οπαδών του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού, που πρόκειται να ταξιδέψουν στην Αθήνα για τα αποψινά παιγνίδια του Europa League με Φράιμπουργκ και Βιγιαρεάλ, αντίστοιχα.

Υπολογίζεται ότι τις πρώτες απογευματινές ώρες θα μετακινηθούν προς Αθήνα 600 περίπου οπαδοί των δύο ομάδων από Πάτρα, Αίγιο, Πύργο, Αμαλιάδα, Ναύπακτο, Μεσολόγγι, Αγρίνιο, Αμφιλοχία, Αρτα και Πρέβεζα. Κάθε χώρος στάθμευσης καθ’ οδόν (καφέ μπαρ, εστιατόρια, βενζινάδικα κ.λπ.), είναι «μαρκαρισμένος» από τις Αρχές ασφαλείας και θ’ αποτρέπεται η ταυτόχρονη συνύπαρξη των οπαδών των δύο ομάδων.

Ταυτόχρονα, η μετακίνησή τους με τουριστικά λεωφορεία, βανάκια και ΙΧ αυτοκίνητα θα γίνεται κάτω από το άγρυπνο βλέμμα των ανδρών της Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων, ενώ σε ετοιμότητα θα βρίσκονται και οι άλλες ομάδες δράσης της τοπικής ΕΛΑΣ.
Παρότι οι δύο αγώνες γίνονται με διαφορά δύο ωρών και ενός τετάρτου και θ’ αποχωρήσουν πρώτοι οι φίλοι του Παναθηναϊκού και το ΟΑΚΑ, οι αστυνομικές δυνάμεις θα παραμείνουν σε επιφυλακή μέχρι τις πρώτες αυριανές πρωινές ώρες, για να μην συμβεί κάποιο απευκταίο γεγονός στο τρίτο ημίχρονο.

Πηγή: Πελοπόννησος

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X