Κόμπι Άλτμαν: Δεν έχουν τέλος τα προβλήματα για τον Πρόεδρο των Καβαλίερς

Κόμπι Άλτμαν: Δεν έχουν τέλος τα προβλήματα για τον Πρόεδρο των Καβαλίερς
Photo Credits: INTIME

Νέα προβλήματα για τον Κόμπι Άλτμαν ο οποίος σύμφωνα με την αστυνομία πριν συλληφθεί για οδήγηση υπό την επήρεια μέθης, πήγε να προκαλέσει τροχαίο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δεν έχουν τέλος τα προβλήματα για τον Κόμπι Άλτμαν, ο οποίος από τη στιγμή που συνελήφθη από την αστυνομία να οδηγεί μεθυσμένος, συνεχώς αντιμετωπίζει και νέα προβλήματα.

Σύμφωνα με τις Αστυνομικές Αρχές, από την κάμερα της Αστυνομίας φάνηκε πως κατά τη διάρκεια του ελέγχου που του έγινε   το αστυνομικό όργανο είπε στον 42χρονο παράγοντα ότι παραλίγο να προκαλέσει ατύχημα και τον ρώτησε αν είχε καταλάβει πόσο γρήγορα οδηγούσε. Ο Άλτμαν απάντησε πως είναι ο πρόεδρος των Καβαλίερς, ότι ήταν εξαντλημένος από διαρκείς συναντήσεις και επέστρεφε από επαγγελματικό δείπνο χωρίς να έχει παραβεί το όριο ταχύτητας. Κάτι που προφανώς διαψεύδεται από τη σχετική καταμέτρηση και τις καταθέσεις των τροχονόμων.

Οι Καβαλίερς ανακοίνωσαν πως περιμένουν την ολοκλήρωση της διαδικασίας και παρακολουθούν την υπόθεση που θα εκδικαστεί προσεχώς.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X