ΑΕΚ: «Κατεψυγμένα φρούτα πίσω από τη δηλητηρίαση του Μουκουντί» - Τι αναφέρουν στο Καμερούν

ΑΕΚ: «Κατεψυγμένα φρούτα πίσω από τη δηλητηρίαση του Μουκουντί» - Τι αναφέρουν στο Καμερούν
Photo Credits: INTIME

Σε κατεψυγμένα φρούτα οφείλεται σύμφωνα με ρεπορτάζ στο Καμερούν η δηλητηρίαση του στόπερ της ΑΕΚ, Αρόλντ Μουκουντί

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στο Καμερούν αναφέρουν ποια είναι η αιτία της τροφικής δηλητηρίασης που κράτησε τον Μουκουντί εκτός πλάνων για το ματς της ΑΕΚ με τη Μπράιτον.

Η είδηση ότι ο Αρόλντ Μουκουντί θα χάσει την ευρωπαϊκή πρεμιέρα στους ομίλους του Europa League με την ΑΕΚ στο Μπράιτον λόγω τροφικής δηλητηρίασης, έχει προκαλέσει αναστάτωση και στο Καμερούν. Ο εκπρόσωπος Τύπου της εθνικής ομάδας Τιερί Εντό μίλησε για το θέμα, ξεκαθαρίζοντας πως δεν φέρει ευθύνη το ιατρικό τιμ των «λιονταριών».

«Η λοίμωξη προκλήθηκε από την κατανάλωση κατεψυγμένων φρούτων από την ομάδα. Πρόκειται για ένα βακτήριο, που αποτελεί την αιτία της αρρώστιας του. Ο Αρόλντ Μουκουντί έπαιξε σε ολόκληρο το παιχνίδι την περασμένη Κυριακή και το ιατρικό δελτίο για την υγεία του από την εθνική ήταν καθαρό», ανέφερε ο Εντό.

Σύμφωνα με την ενημέρωση της Ένωσης, ο 25χρονος στόπερ αρρώστησε λόγω κάποιας τροφής που κατανάλωσε όσο βρισκόταν στην πατρίδα του για τα παιχνίδια της εθνικής Καμερούν, με τη λοίμωξη να εμφανίζεται με κάποιες μέρες καθυστέρηση.

Γι’ αυτό ο Μουκουντί από την Τρίτη εισήχθη στο νοσοκομείο, προκειμένου να την αντιμετωπίσει δραστικά και σήμερα αναμένεται να πάρει εξιτήριο.

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X