Το πήρε πάνω του ο Ονανά: «Απογοήτευσα την ομάδα και δεν νικήσαμε εξαιτίας μου, το ξεκίνημά μου δεν είναι τόσο καλό»

Το πήρε πάνω του ο Ονανά: «Απογοήτευσα την ομάδα και δεν νικήσαμε εξαιτίας μου, το ξεκίνημά μου δεν είναι τόσο καλό»
Photo Credits: INTIME

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ηττήθηκε 4-3 από τη Μπάγερν Μονάχου και ο Αντρέ Ονανά θεωρεί πως ευθύνεται ο ίδιος για το αποτέλεσμα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η γερμανοαγγλική μάχη στην Allianz Arena ήταν σκληρή, δυνατή και θεαματική και το φινάλε βρήκε την Μπάγερν να χαμογελά αφού πήραν μία σπουδαία νίκη με 4-3 επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, την οποία δικαιούταν βάσει της συνολικής (καλύτερης) εικόνας της, και να αρχίζει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την περιπέτειά της στο φετινό Champions League.

Η γερμανική ομάδα πήρε προβάδισμα στο 28ο λεπτό. Ο Σανέ έκανε το σουτ, ο Ονανά αντέδρασε πολύ άσχημα και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα του για το 1-0. Ο Καμερουνέζος πορτιέρε των κόκκινων διαβόλων, μετά τον αγώνα είπε πως ευθύνεται ο ίδιος για το αποτέλεσμα, ενώ ανέφερε ακόμα πως το ξεκίνημά του στην ομάδα δεν είναι τόσο καλό.

«Μετά το λάθος μου χάσαμε τον έλεγχο του αγώνα. Απογοήτευσα την ομάδα, δεν νικήσαμε εξαιτίας μου. Το ξεκίνημά μου στην ομάδα δεν είναι τόσο καλό. Έκανα ένα από τα χειρότερα παιχνίδια μου. Ήταν ευκαιρία να αντιδράσουμε μετά την πίεση που αντιμετωπίζουμε, αλλά δεν τα καταφέραμε. Πρέπει να μείνουμε ενωμένοι», τόνισε ο Ονανά.

Ο θρυλικός Πίτερ Σμάιχελ αποκάλυψε μάλιστα πως ο Ονάνα με δική του πρωτοβουλία ζήτησε να μιλήσει στα ΜΜΕ για να αναλάβει την ευθύνη, με τον Ρίο Φέρντιναντ να τονίζει πως σέβεται αυτό που έκανε και δείχνει πως έχει χαρακτήρα.

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X