Τι παίζουμε σήμερα - Προγνωστικά Γιουρόπα Λιγκ (21/9)

Τι παίζουμε σήμερα - Προγνωστικά Γιουρόπα Λιγκ (21/9)

Με τρεις ελληνικές ανοίγει η αυλαία των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ. Διαβάστε τα τελευταία νέα και δείτε τα προγνωστικά απ' όλα τα παιχνίδια

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ουνιόν Σεντ Ζιλουάζ – Τουλούζ (19:45)

Σχετικά άνετη πρόκριση στους ομίλους για τους γηπεδούχους με 2 νίκες επί της ελβετικής Λουγκάνο. Χωρίς νίκη στα 3 τελευταία ματς του πρωταθλήματος Βελγίου με 0-1-2, έχασε στο ντέρμπι εντός με 2-0 από την Γκενκ. Απευθείας στα γκρουπ η Τουλούζ. Μία νίκη σε 5 αγωνιστικές στο γαλλικό πρωτάθλημα και τρία Χ στα τελευταία 4. Πήρε το 0-0 στο εκτός με τη Μαρσέιγ.
Προγνωστικό στοιχήματος: Είναι κόντρα μεταξύ ισοδύναμων ομάδων. Η Τουλούζ θα προσπαθήσει να χτυπήσει στο τρανζίσιον Κοιτάμε προς το G/G.

Λίντσερ – Λίβερπουλ (19:45)

Η Λίντσερ ζορίστηκε, αλλά τα κατάφερε στα πλέι οφ με τη Ζρίνσκι (2-1 εντός, 1-1 εκτός) και προκρίθηκε. Αρκετά καλό ξεκίνημα στο αυστριακό πρωτάθλημα με 4-2-1. Το Σαββατοκύριακο νίκησε με 1-3 εκτός την Αούστρια Κλάγκενφουρτ. Κατευθείαν στους ομίλους η Λίβερπουλ. Τρέχει με τέσσερις νίκες στην Πρέμιερ. Νίκησε με ανατροπή εκτός τη Γουλβς (1-3) με 2 γκολ μετά το 80′. Στόχος είναι η έξοδος στο Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά αυτό δεν μειώνει τις βλέψεις της στο Europa.
Προγνωστικό στοιχήματος: Ξεκάθαρο φαβορί η Λίβερπουλ. Το 2 είναι χαμηλά, αλλά μπορεί να συνδυαστεί με το Over 2,5 για να ανεβάσουμε την απόδοση.

Παναθηναϊκός – Βιγιαρεάλ (19:45)

Δεν τα κατάφερε στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ ο Παναθηναϊκός και αποκλείστηκε με 2 ήττες (2-1 εκτός, 1-0 εντός). Γεμάτο αναμένεται να είναι το ΟΑΚΑ για τους «πράσινους» που έχουν ξεκινήσει με τρία στα τρία στην Ελλάδα με τελευταίο το 5-0 επί του Παναιτωλικού. Απευθείας στους ομίλους η Βιγιαρεάλ που ελέω κακού ξεκινήματος στο πρωτάθλημα άλλαξε προπονητή με τον Πατσέτα να αναλαμβάνει την ομάδα. Ζορίστηκε, αλλά τα κατάφερε εντός με την Αλμερία (2-1) με γκολ στα χασομέρια.
Προγνωστικό στοιχήματος: Με όσα μας έχουν δείξει οι δύο ομάδες, το G/G είναι μία επιλογή που έχει πιθανότητες επιβεβαίωσης.

Ρεν – Μακάμπι Χάιφα (19:45)

Απευθείας στα γκρουπ η Ρεν που στη Γαλλία ναι μεν είναι αήττητη σε 5 αγωνιστικές, αλλά έχει τέσσερις ισοπαλίες. Το Σαββατοκύριακο βρέθηκε να χάνει εντός με 2-0 από τη Λιλ, αλλά με 2 γκολ μετά το 70′ πήρε τον βαθμό (2-2). Θέλει να κάνει μία καλή ευρωπαϊκή πορεία και θεωρεί εαυτόν φαβορί για τη δυάδα. Η Μακάμπι Χάιφα αποκλείστηκε στα προκριματικά του Τσου Λου από τη Γιουνγκ Μπόις (0-0 εντός, 3-0 εκτός) και βρέθηκε στα γκρουπ του UEL. Έχει φτιάξει ευρωπαϊκό χαρακτήρα παρότι έχει αλλαγές σε όλα τα επίπεδα. Στοχεύει σε κάτι καλό.
Προγνωστικό στοιχήματος: Αν η Ρεν πιάσει ρυθμό, τότε δύσκολα θα μπορέσει η Χάιφα να αντισταθεί. Λογική η επιλογή του άσσου.

Σερβέτ – Σλάβια Πράγας (19:45)

Η Σερβέτ το πάλεψε με τη Ρέιντζερς στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά αποκλείστηκε (2-1 εκτός, 1-1 εντός). Έδειξε, όμως πράγματα. Μετρά 4Χ4 G/G στην Ευρώπη, ενώ στο ελβετικό πρωτάθλημα δεν έχει ξεκινήσει καλά. Χωρίς νίκη από την πρεμιέρα τρέχοντας με 0-3-2. Στις 3/9 έχασε εντός με 0-1 από την Γιουνγκ Μπόις, στο κύπελλο προκρίθηκε με 4-1 επί της Μπουλ. Η Σλάβια τα είδε όλα με τη Ζόρια. Νίκησε με 2-0 εντός και έχασε με 2-1 στο Λούμπλιν πετυχαίνοντας το γκολ πρόκρισης στο 83′. Σαφέστατα πιο έμπειρη από τους Ελβετούς στην Ευρώπη. Αήττητη στο πρωρτάθλημα Τσεχίας τρέχοντας με 7-1-0.
Προγνωστικό στοιχήματος: Ποντάρουμε με ασφάλεια στην εμπειρία της Σλάβια. Κοιτάμε προς το 2 DNB που το βρίσκουμε σε ικανοποιητικές αποδόσεις.

Σέριφ – Ρόμα (19:45)

Η Σέριφ αποκλείστηκε στα προκριματικά του Τσου Λου από την Μακάμπι Χάιφα (1-0 εντός, 4-1 εκτός στην παράταση). Και στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ απέκλεισε την έκπληξη, Κλάκσβικ. Έμεινε στο 1-1 εκτός και νίκησε με 2-1 εντός. Τρέχει με 4-0-1 στο πρωτάθλημα Μολδαβίας, νίκησε με 5-1 το Σαββατοκύριακο τη Φλορέστι. Η Ρόμα μπήκε κατευθείαν στους ομίλους. Μουδιασμένο ξεκίνημα στη Serie A με μία νίκη στο ξεκίνημα, αυτή με 7-0 το Σαββατοκύριακο κόντρα στην Έμπολι. Και φέτος έχει υψηλές βλέψεις στη διοργάνωση.
Προγνωστικό στοιχήματος: Δεδομένη η διαφορά ποιότητας και δυναμικότητας. Πάμε σε combo με το 2 και το Over 1,5.

Λεβερκούζεν – Χάκεν (19:45)

Κατευθείαν στους ομίλους η Λεβερκούζεν που έχει κάνει εξαιρετικό ξεκίνημα στη Γερμανία όντας πρωτοπόρος με 3-1-0. Πήρε το Χ στο Μόναχο από την Μπάγερν με γκολ-πέναλτι στα χασομέρια. Έχει εμπειρία στην Ευρώπη, αλλά φέτος θέλει να ρίξει το βάρος στο πρωτάθλημα και να διεκδικήσει έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ. Η Χάκεν αποκλείστηκε στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ από την Κλάκσβικ (0-0 εκτός, ήττα στα πέναλτι εντός). Στα πλέι οφ του UEL απέκλεισε την Αμπερντίν. Έμεινε στο 2-2 εντός και νίκησε με 3-1 εκτός.
Προγνωστικό στοιχήματος: Άσσος από ημίχρονο. Πολύ δυνατή και σε καλή κατάσταση η Λεβερκούζεν. Αν είναι σοβαρή, θα τα καταφέρει και πιθανώς εύκολα.

Καραμπάκ – Μόλντε (19:45)

Η Καραμπάγκ αποκλείστηκε στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ από τη Ράκοβ (3-2 εκτός, 1-1 εντός), ενώ στα προκριματικά του UEL απέκλεισε την Ολίμπια. Τη νίκησε εκτός με 2-0 και έμεινε στο 1-1 εντός. Έχει «ψηθεί» εσχάτως στην Ευρώπη και θέλει διάκριση. Με 3-1-2 τρέχει στο πρωτάθλημα Αζερμπαϊτζάν. Από την άλλη η Μόλντε αποκλείστηκε στο Τσου Λου από τη Γαλατά με δύο ήττες. Στο πρωτάθλημα είναι στο -5 από την τριάδα. Το Σαββατοκύριακο νίκησε με 4-1 την Οντ Γκρένλαντ.
Προγνωστικό στοιχήματος: Κλασικό ματς no bet. Είναι δύο ομάδες περίπου ισοδύναμες και έχει ρίσκο οποιαδήποτε επιλογή.

Γουέστ Χαμ – Μπάτσκα Τόπολα (22:00)

Η κάτοχος του Conference League, Γουέστ Χαμ, βρέθηκε απευθείας στους ομίλους. Καλό ξεκίνημα στην Πρέμιερ με 3-1-1. Το Σαββατοκύριακο δεν τα κατάφερε με τη Σίτι (1-3, εντός). Έχει «πέντε στα πέντε» G/G στο πρωτάθλημα. Στόχος η Ευρώπη στο πρωτάθλημα και στο UEL κοιτάει ψηλά. Η Μπάτσα αποκλείστηκε με δύο ήττες και συνολικό σκορ 7-1 από την Μπράγκα στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Πρωτοπόρος στη Σερβία με 6-1-0. Το Σαββατοκύριακο νίκησε με 6-3 την Ζελέζνιτσαρ.
Προγνωστικό στοιχήματος: Τον άσσο δεν το παίζουν ούτε οι φυλακισμένοι. Προτιμότερο να πάμε με τα γκολ και θα πάρουμε το Over 3,5.

Ολυμπιακός – Φράιμπουργκ 22:00

Άνετη πρόκριση επί της Τσουκαρίτσκι για τον Ολυμπιακό με 2 νίκες και συνολικό σκορ 6-1. Στο πρωτάθλημα είναι στην κορυφή μετά από 4 αγωνιστικές με 3-1-0. Την Κυριακή πήρε το Χ από την ΑΕΚ (1-1) στα Φιλαδέλφεια. Θέλει καλή πορεία στην Ευρώπη, αλλά πρώτος στόχος είναι το πρωτάθλημα. Από την άλλη η Φράιμπουργκ, βρέθηκε κατευθείαν στους ομίλους. Με 2-0-2 ξεκίνημα στη Γερμανία, αλλά με δύο σερί ήττες με 9 γκολ παθητικό από Στουτγκάρδη και Ντόρτμουντ.
Προγνωστικό στοιχήματος: Ο Ολυμπιακός είναι σε καλή κατάσταση. Φαίνεται στα παιχνίδια του απέναντι σε μία Φράιμπουργκ με χτυπητές αδυναμίες στα μετόπισθεν. Κοιτάμε προς τον 1 DNB ποντάροντας σε φόρμα και Καραϊσκάκη.

Άγιαξ – Μαρσέιγ 22:00

Ο Άγιαξ απέκλεισε την Λουντογκόρετς και βρέθηκε στους ομίλους με 4-1 εκτός και ήττα 1-0 εντός. Κάκιστο ξεκίνημα στην Ολλανδία με μία νίκη σε 4 αγώνες. Το Σαββατοκύριακο έχασε με 3-1 στο Τβέντε και ο Στέιν είναι υπό αμφισβήτηση. Καζάνι που βράζει η Μαρσέιγ που αποκλείστηκε στα προκριματικά του Τσου Λου από τον Παναθηναϊκό. Αποχώρησε ο Μαρθελίνο, αλλά και ο πρόεδρος Λονγκόρια μετά από απειλές οπαδών. Ξεκίνημα 2-3-0 στη Γαλλία προερχόμενη από το 0-0 εντός με την Τουλούζ.
Προγνωστικό στοιχήματος: Είναι ένα ματς, όπου δεν ξέρεις τι να περιμένεις. Προβληματικές και οι δύο. Θα λέγαμε πως το G/G μας πείθει περισσότερο.

Μπράιτον – ΑΕΚ (22:00)

Κατευθείαν στους ομίλους η Μπράιτον. Εντυπωσιακό ξεκίνημα στην Πρέμιερ μοιράζοντας τριάρες και τεσσάρες. «Τρέχει» με 4-0-1 προερχόμενη από το 1-3 επί της Γιουνάιτεντ μέσα στο Μάντσεστερ παίζοντας με 6 αλλαγές. Παίζει πρώτη φορά στην Ευρώπη και το αποψινό ματς είναι γιορτή. Προβληματίζει η ΑΕΚ με την εικόνα της. Έμεινε εκτός από το Τσου Λου με 2 ήττες από την Αντβέρπ και πήγε στην Αγγλία χωρίς Βίντα-Μουκουντί. Μία νίκη σε 3 ματς στην Ελλάδα, έμεινε στο Χ με τον Ολυμπιακό (1-1) βγάζοντας αμυντικά θέματα.
Προγνωστικό στοιχήματος: Ξεκάθαρο φαβορί η Μπράιτον. Ο 1 δεν έχει αξία, πάμε με το ρίσκο του G/G, με δεδομένο πως η ΑΕΚ θα βρει ανοικτούς χώρους στο τρανζίσιον.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X