Ομπράντοβιτς μετά την ήττα από την Στουντέντσκι: «Κάποιοι παίκτες πρέπει να βελτιώσουν την φυσική τους κατάσταση»

Ομπράντοβιτς μετά την ήττα από την Στουντέντσκι: «Κάποιοι παίκτες πρέπει να βελτιώσουν την φυσική τους κατάσταση»
Photo Credits: INTIME

Μετά την ήττα από τη Στουντέντσκι ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς τόνισε ότι κάποιοι παίκτες της ομάδας πρέπει να βελτιώσουν την φυσική τους κατάσταση

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Στουντέντσκι σόκαρε την Παρτίζαν στον τελικό του Super Cup της ABA League. Η απογοήτευση ήταν λογική για την Παρτίζαν. Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς ωστόσο ήταν ψύχραιμος, αν και λίγο δεικτικός για τους παίκτες του στις δηλώσεις του μετά το ματς.

«Κάποιοι παίκτες χρειάζονται ξεκούραση και κάποιοι πρέπει να βελτιώσουν την φυσική τους κατάσταση, για να δούμε αν θα μπορούμε να τους χρησιμοποιήσουμε περισσότερα λεπτά» δήλωσε αρχικά ο «Ζοτς», για να προσθέσει πάντως στην συνέχεια ότι «βρισκόμαστε ακόμα στην περίοδο προετοιμασίας πριν έρθουν τα σημαντικά παιχνίδια, οι επίσημοι αγώνες».

Τέλος, σχολιάζοντας τον αγώνα, ο Ομπράντοβιτς ανέφερε: «Ήταν ένα παιχνίδι με ανατροπές. Είχαμε την ευκαιρία να το καθαρίσουμε στο τέλος, αλλά κάναμε κάποια βιαστικά λάθη σε άμυνα και επίθεση. Στο τέλος, χάσαμε από αυτό το τρίποντο, Ειχαμε την τελευταία επίθεση. Δεν είναι δεδομένο όμως ότι το παιχνίδι κρίθηκε στην τελευταία άμυνα ή την τελευταία επίθεση. Συγχαρητήρια στην Στουντέντσκι για την κατάκτηση του τροπαίου».

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X