Αλαλούμ με την απεργία της Πέμπτης στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς – Αναλυτικά πώς θα λειτουργήσουν

Αλαλούμ με την απεργία της Πέμπτης στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς – Αναλυτικά πώς θα λειτουργήσουν

Χαμός με την απεργία της Πέμπτης στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Άνω κάτω έχουν γίνει τα δρομολόγια των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς με την πανελλαδική απεργία της Πέμπτης.

Παράνομη και καταχρηστική κρίθηκε η απεργία της Ένωσης Ελεγκτών Εναέριας Κυκλοφορίας Ελλάδας (ΕΕΕΚΕ), που είχαν ανακοινώσει ότι θα συμμετάσχουν στην 24ωρη απεργία της ΑΔΕΔΥ, αύριο Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου, ενάντια στο νομοσχέδιο του υπουργείου Εργασίας.

Ως εκ τούτου κανονικά θα πραγματοποιούνται οι πτήσεις από και προς τα ελληνικά αεροδρόμια μετά την απόφαση του Πρωτοδικείου Αθηνών το οποίο και έκρινε παράνομη και καταχρηστική την εξαγγελθείσα απεργία τους.

Στάση εργασίας στο Τραμ στην απεργία της Πέμπτης

Με στάση εργασίας από τις 13:30 έως την λήξη της βάρδιας θα συμμετάσχει στην Πανεργατική Παναθηναϊκή Απεργία την Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου το Σωματείο Ηλεκτροδηγών Τραμ Αττικής.

Οπως επισημαίνει σε ανακοίνωση του το Σωματείο « ως μέλη του Ε.Κ.Α και μετά από έκτακτη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του σωματείου, αποφασίσαμε την συμμετοχή μας, με στάση εργασίας από τις 13:30 έως την λήξη της βάρδιας, στην Πανεργατική Παναθηναϊκή Απεργία την Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου».

Η λειτουργία του Μετρό την Πέμπτη

Δεν θα λειτουργήσει από την έναρξη της κυκλοφορίας η Γραμμή 1 του Μετρό Πειραιάς – Κηφισιά (ΗΣΑΠ).

Με νέα ανακοίνωσή της η ΣΤΑΣΥ ενημερώνει πως αύριο Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου, από την έναρξη κυκλοφορίας ως τις 13:30 θα λειτουργήσουν οι Γραμμές 2 & 3 του Μετρό καθώς και το Τραμ, ενώ η Γραμμή 1 του Μετρό Πειραιάς – Κηφισιά δεν θα λειτουργήσει από την έναρξη της κυκλοφορίας.

Τα παραπάνω αναφέρονται σε ενημέρωση της ΣΤΑΣΥ για την αυριανή λειτουργία των Μέσων Σταθερής Τροχιάς, ημέρα πανελλαδικής απεργίας.

ΟΑΣΑ: Αναστέλλεται η εξαγγελθείσα στάση εργασίας

Αναστέλλεται η εξαγγελθείσα για αύριο Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου στάση εργασίας στα λεωφορεία μετά την δικαστική απόφαση που την κρίνει παράνομη.

Το Σωματείο με έκτακτη ανακοίνωσή του ενημερώνει το επιβατικό κοινό για την αναστολή των στάσεων εργασίας και προσθέτει «ενημερώνουμε τους συναδέλφους ότι η 24ωρη απεργία του ΕΚΑ για την ίδια ημέρα είναι νόμιμη και όποιος θέλει μπορεί να συμμετέχει».

Σημειώνεται πως το Σωματείο Εργαζομένων ΟΑΣΑ είχε εξαγγείλει στάσεις εργασίας από την έναρξη της βάρδιας (5.00 π.μ.) ως τις 9:00 π.μ. και από τις 21:00 έως τη λήξη της βάρδιας (00:00) συμμετέχοντας έτσι στην 24ωρη πανελλαδική απεργία.

Τροποποιήσεις δρομολογίων στον Προαστιακό

Ματαιώσεις και τροποποιήσεις σε δρομολόγια του Προαστιακού Αθηνών και Πάτρας ανακοίνωσε η Hellenic Train, λόγω της 24ωρης απεργίας.

Όπως αναφέρει η εταιρεία, η συμμετοχή στην απεργία των σωματείων εργαζομένων στον Προαστιακό, τα οποία έχουν προκηρύξει τρίωρη στάση εργασίας, θα επιφέρει αλλαγές στο πρόγραμμα των δρομολογίων κατά το χρονικό διάστημα από 21:00 έως 00:00.

«Θα επανέλθουμε με νεότερη ενημέρωση για τα δρομολόγια που επηρεάζονται» επισημαίνεται.

Πηγή: thestandard.gr

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X