Champions League: Γκολ στο 90+4' με Μπέλιγχαμ η Ρεάλ και τρίποντο με Ουνιόν (1-0), «έσωσε» τον βαθμό με Κοπεγχάγη (2-2) η Γαλατά (VIDEO)

Champions League: Γκολ στο 90+4' με Μπέλιγχαμ η Ρεάλ και τρίποντο με Ουνιόν (1-0), «έσωσε» τον βαθμό με Κοπεγχάγη (2-2) η Γαλατά (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Με γκολ του Μπέλιγχαμ στο 90+4' η Ρεάλ νίκησε στη Μαδρίτη με 1-0 την Ουνιόν, «έσωσε» τον βαθμό κόντρα στην Κοπεγχάγη η Γαλατάσαραϊ που επέστρεψε από το 2-0

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με γκολ του Μπέλιγχαμ στο 90+4′ η Ρεάλ Μαδρίτης έσωσε… την παρτίδα στη Μαδρίτη επικρατώντας με 1-0 της «πρωτάρας» Ουνιόν.

Η Ρεάλ τα βρήκε σκούρα απέναντι στην Ουνιόν και έμοιαζε έτοιμη να πετάξει δύο βαθμούς στην πρεμιέρα του Champions League όμως ο Τζουντ Μπέλιγχαμ την πήρε ξανά από το χέρι και με γκολ στο 90+4′ χάρισε το τρίποντο στην ομάδα του Αντσελότι.

Η Ουνιόν βρέθηκε μία ανάσα από το… όνειρο, να πάρει δηλαδή αποτέλεσμα στο “Μπερναμπέου” στο παρθενικό παιχνίδι της στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση, όμως ο Τζουντ Μπέλιγχαμ δεν το επέτρεψε.

Ο Άγγλος διεθνής μέσος έχει πάρει από το χεράκι την Ρεάλ στη φετινή La Liga και την οδηγεί στην κορυφή και φαίνεται πως… ζήλεψε και έκανε το ίδιο και στο Champions League, αφού σκόραρε στο 90+4′ σε μία φάση που ευνοήθηκε από διαδοχικές κόντρες στην καρδιά της γερμανικής άμυνας και υπέγραψε το 1-0 και το τρίποντο για την ομάδα του Κάρλο Αντσελότι.

Δείτε το γκολ της Ρεάλ:

Τουλάχιστον πήρε τον βαθμό η Γαλατά

Η Κοπεγχάγη ετοιμαζόταν να πανηγυρίσει νίκη μέσα στην Κωνσταντινούπολη, όμως δύο γκολ σε δύο λεπτά της Γαλατάσαραϊ στο τέλος έσωσαν τον βαθμό της ισοπαλίας 2-2 για τον 1ο όμιλο του Champions League.

Η Κοπεγχάγη είχε παγώσει την Κωνσταντινούπολη για 86 λεπτά, όμως τα γκολ των Σασά Μπουί και Τετέ έφεραν τα πάνω κάτω στο τέλος. Το 2-2 έδωσε έναν βαθμό στη Γαλατάσαραϊ έστω και με ανορθόδοξο τρόπο στην πρεμιέρα του 1ου ομίλου του Champions League.

Δείτε τα γκολ του ματς:

Η Ανάλυση του ΠΑΟΚ - ΑΕΚ από τον Άκη Ζήκο | AEK After 29/04/24 - Στ. Καζαντζόγλου
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X