Μαρτίνεθ: «Διαφορετικό το παιχνίδι με τη Φράιμπουργκ από το ντέρμπι με την ΑΕΚ»

Μαρτίνεθ: «Διαφορετικό το παιχνίδι με τη Φράιμπουργκ από το ντέρμπι με την ΑΕΚ»
Photo Credits: INTIME

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ μίλησε στη συνέντευξη Τύπου για το ματς και στο πόσο διαφορετικό πλάνο θα έχει απ' ότι με την ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ μίλησε στη συνέντευξη Τύπου για το ματς, τα πλάνα του αλλά και το πως θα έρθει ένα θετικό αποτέλεσμα.

Για το εάν έχει κάποιο πλάνο διαφορετικό απ’ ότι με ΑΕΚ: «Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό. Κάθε αντίπαλος και κάθε διοργάνωση. Το πιο σημαντικό είναι να μένουμε πιστοί στην ταυτότητα και το πλάνο παρότι είμαστε μία ομάδα που τώρα φτιάχνεται. Τα συστατικά και οι απαιτήσεις είναι διαφορετικές. Θέλουμε να μένουμε πιστοί στο πλάνο μας και φυσικά να είμαστε επιτυχημένοι στις προσπάθειές μας με τους αντιπάλους μας».

Για τα περσινά ματς: «Είναι νέα χρονιά. Νέα ομάδα και νέα συναισθήματα και αυτή είναι η ομορφιά του ποδοσφαίρου ότι μπορείς να ξαναγράψεις μία άλλη ιστορία μέσα από έναν αγώνα. Έτσι λοιπόν ξέρουμε πως θα αντιμετωπίσουμε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο. Συμπαγή με ίδιο προπονητή εδώ και 13 χρόνια και ίδιους παίκτες. Εχουμε εμπιστοσύνη στους παίκτες μας αλλά και έχουμε και κάτι που θα κάνει διαφορά: το Καραϊσκάκη που θα μας δώσει δύναμη για να πάρουμε αποτέλεσμα, όπως κάναμε και στα 2 προηγούμενα ματς στην Ευρώπη».

Για τα αρκετά γκολ που έχει δεχθεί η Φράιμπουργκ: «Πιστεύω πως η Φράιμπουργκ είναι μία ολοκληρωμένη ομάδα. Μία πολύ ποιοτική ομάδα που ήταν 5η πέρυσι στη Μπουντεσλίγκα, ένα από τα πιο καλά Πρωταθλήματα. Ανεξάρτητα από τα γκολ που έχει δεχθεί έχει μεγάλη ποιότητα. Πριν σας είπα ότι παίζει ρόλο η επιτυχία. Η επιτυχία στις μικρές λεπτομέρειες. Δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Περιμένουμε έναν δύσκολο αντίπαλο. Βλέπω πως στην ομάδα υπάρχει μεγάλη όρεξη για βελτίωση. Όταν μίλησε ο Βιθέντε για καλούς παίκτες να εννοούσε και το staff και τους προπονητές (γέλια). Είμαστε έτοιμοι και καλά προετοιμασμένοι να ξεκινήσουμε καλά».

Για τα τρωτά σημεία της Φράιμπουργκ: «Νομίζω πως ο στόχος αύριο είναι να είμαστε ο πιο καλός μας εαυτός ατομικά και ομαδικά. Η καλύτερη εκδοχή μας. Αντιμετωπίζουμε μία ομάδα ολοκληρωμένη. Να παίξουμε με τη ψυχή, την καρδιά μας και να ξεσηκώσουμε τον κόσμο Μας αλλά να είμαστε και έξυπνοι. Είμαστε μία ομάδα που συνεχώς βελτιώνεται. Είμαστε προετοιμασμένοΙ. Καλά προετοιμασμένοι. Να παίξουμε με πάθος, να δείξουμε την πιο καλή εκδοχή και έχουμε τον έλεγχο των λεπτομερειών. Επίσης θέλω να πω πως ο πιο μεγάλος μας εχθρός είναι ο ίδιος μας εαυτός και εννοώ στιγμές που πρέπει να πιέσουμε και να κρατήσουμε τον έλεγχο. Η απάντηση στο αυριανό παιχνίδι – που επιμένουμε πως θα είναι δύσκολο και υψηλού επιπέδου – αλλά και η συνταγή είναι ο συναισθημστικός έλεγχος. Να παίζεις με τη ψυχή και την καρδιά σου αλλά να ελέγχεις και τα συναισθήματα στη διάρκεια του αγώνα».

Ιμπόρα: «Να πιστέψουμε στους εαυτούς μας, να δουλεύουμε και να έχουμε αυτοπεποίθηση»

Ο Βιθέντε Ιμπόρα μίλησε για το παιχνίδι με τη Φράιμπουργκ αλλά και το πόσο σημαντικό ματς είναι.

Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί τη Φράιμπουργκ (21/09, στις 22:00) για την έναρξη των ομίλων του Europa League.

Ο Βιθέντε Ιμπόρα έχει κατακτήσει το τρόπαιο τέσσερις φορές και εκπροσώπησε τους συμπαίκτες του στη συνέντευξη Τύπου όπου στάθηκε στο τι χρειάζεται η ομάδα αλλά και από τη δική του εμπειρία.

Για την εμπειρία του στη διοργάνωση, ότι έχει σκοράρει με Φράιμπουργκ και ότι έχει πάρει νίκες: «Καλησπέρα σας.. Όλα τα στοιχεία είναι αληθή αλλά ανήκουν στο παρελθόν. Τώρα είναι κάτι νέο. Ξεκινάω με την ίδια διάθεση, φιλοδοξία και τον ίδιο στόχο. Θυμάμαι πως είχα ξαναπαίξει με αυτές τις ομάδες και πόσο σκληρή διοργάνωση είναι. Πόσο δύσκολο είναι να παίζεις με γερμανικές ομάδες. Τώρα παίζουμε με νέα ομάδα και τη φιλοδοξία να πάμε καλά. Στο μέλλον μπορούμε να είμαστε πιο καλή ομάδα. Έχουμε προετοιμαστεί καλά και ελπίζουμε να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα».

Για το τι θα πει στους συμπαίκτες του: «Καλησπέρα (στα ελληνικά). Σε αυτές τις περιπτώσεις είναι δύσκολο να δώσεις συμβουλές. Όμως βλέπω όρεξη και ανυπομονησία μέσα στην ομάδα. Είμαστε γεμάτοι σεβασμό, ταπεινότητα, φιλοδοξία, θέληση και έχουμε προετοιμαστεί καλά. Μεγάλη θέληση να ξεκινήσει αυτή η διοργάνωση καλά για εμάς. Το πρώτο που πρέπει να κάνεις είναι να πιστέψεις και να δουλεύεις καλά. Έχουμε πίστη στην ομάδα, δουλεύουμε καλά και ότι αύριο μπορεί να είναι ένα βήμα. Να πιστέψουμε στους εαυτούς μας, να δουλεύουμε και να έχουμε αυτοπεποίθηση».

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X