Νεϊμάρ: Άπιστος για ακόμα μία φορά στην εγκυμονούσα σύντροφό του

Νεϊμάρ: Άπιστος για ακόμα μία φορά στην εγκυμονούσα σύντροφό του
Photo Credits: INTIME

Ο Νεϊμάρ φαίνεται πως απάτησε για ακόμα μια φορά την εγκυμονούσα σύντροφό του, Μπρούνα και η ίδια δεν άφησε ασχολίαστο το γεγονός, δηλώνοντας απογοητευμένη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Νεϊμάρ και η Μπρούνα Μπιανκάρντι περιμένουν το πρώτο τους παιδί σε λίγο καιρό, ωστόσο τα προβλήματα στη σχέση τους δεν εκλείπουν. Ο διεθνής επιθετικός, που πρόσφατα μετακόμισε στη Σαουδική Αραβία, φαίνεται ότι απίστησε για ακόμα μία φορά.

Πριν δύο μήνες, ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής είχε ζητήσει δημοσίως συγγνώμη από την Μπρούνα, χωρίς να αναφερθεί στην υποτιθέμενη απιστία που του είχαν προσάψει τότε.

Τώρα για ακόμα μία φορά φαίνεται να απάτησε την εγκυμονούσα σύντροφό του και η ίδια δεν το άφησε ασχολίαστο. Λίγες ώρες αφού άρχισαν να κυκλοφορούν στο διαδίκτυο video με τον ποδοσφαιριστή της Αλ Χιλάλ και μία άλλη γυναίκα σε νυχτερινό μαγαζί, η Μπρούνα ανήρτησε στο Instagram ένα στόρι αναφερόμενη στο γεγονός.

Το στόρι της Μπρούνα μετά την απιστία του Νεϊμάρ

«Γνωρίζω τι συνέβη και είμαι απογοητευμένη για ακόμα μία φορά, αλλά βρίσκομαι στην τελική ευθεία της εγκυμοσύνης μου και εστιάζω και ανησυχώ αποκλειστικά για την κόρη μου, αυτό σκέφτομαι αυτή τη στιγμή. Εκτιμώ τα μηνύματα αγάπης που μου στέλνετε».

@neym4arj What do you think about it? #neymar #neymarcheating #likeforlike ♬ Ne me laisse pas – Vitaa & Slimane

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X