Με Ρόα και Τσούμπερ το 1ο Σεμινάριο του Δικτύου Ακαδημιών ΑΕΚ 2023-24

Με Ρόα και Τσούμπερ το 1ο Σεμινάριο του Δικτύου Ακαδημιών ΑΕΚ 2023-24
Photo Credits: INTIME

Παρουσία των Ρόα και Τσούμπερ θα διεξαχθεί στις 23 και 24 Σεπτεμβρίου το πρώτο Επιμορφωτικό Σεμινάριο Δικτύου Ακαδημιών ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το 1ο Επιμορφωτικό Σεμινάριο Δικτύου Ακαδημιών ΑΕΚ για τη σεζόν 2023-24 θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις της Ακαδημίας της ΑΕΚ στα Σπάτα στις 23 και 24 Σεπτεμβρίου 2023, με πιο σημαντική στιγμή του διημέρου την παρουσία των Στίβεν Τσούμπερ και Κάρλος Ρόα το μεσημέρι του Σαββάτου.

Τόσο ο Ελβετός άσος, Στίβεν Τσούμπερ, όσο και ο προπονητής τερματοφυλάκων της ΑΕΚ, Κάρλος Ρόα αποδέχθηκαν την πρόσκληση να μιλήσουν στο σεμινάριο και η παρουσία τους αποτελεί συνέχεια της συμμετοχής του Ματίας Αλμέιδα τον περασμένο Ιανουάριο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

Το 1ο Επιμορφωτικό Σεμινάριο Δικτύου Ακαδημιών ΑΕΚ για τη σεζόν 2023-24 θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις της Ακαδημίας της ΑΕΚ στα Σπάτα στις 23 και 24 Σεπτεμβρίου 2023, με πιο σημαντική στιγμή του διημέρου την παρουσία των Στίβεν Τσούμπερ και Κάρλος Ρόα το μεσημέρι του Σαββάτου.

Ο ποδοσφαιριστής και προπονητής τερματοφυλάκων της ΑΕΚ αποδέχθηκαν με χαρά την πρόσκληση της Διεύθυνσης Δικτύου να μιλήσουν στους συνέδρους και να αναπτύξουν ο μεν Ρόα το θέμα «Η μετάβαση από επαγγελματίας ποδοσφαιριστής σε επαγγελματία προπονητή» ο δε Τσούμπερ το θέμα «Συσχετισμός εθνικής κουλτούρας και ποδοσφαίρου». Η παρουσία τους είναι πολύ σημαντική και εξόχως τιμητική για τη Διεύθυνση Δικτύου και θα αποτελεί συνέχεια της συμμετοχής του Ματίας Αλμέιδα στο σεμινάριο του περασμένου Ιανουαρίου.

Οι 23 συνεργαζόμενοι σύλλογοι θα εκπροσωπηθούν σε αυτό το διήμερο στις εγκαταστάσεις της Ακαδημίας, στην πρώτη από τις καθιερωμένες τρεις ανά σεζόν συναντήσεις τους. Αναμένεται να εκπροσωπηθούν όλες οι νέες συνεργαζόμενες ακαδημίες (Ιόνιος Αθλητικός Σύλλογος Πρέβεζας, ΑΕ Δάφνη-Δάσους Χαϊδαρίου, Αστέρας Θράκης, Academica FC14, BV Weckhoven) και μάλιστα οι συνεργάτες από Γερμανία θα έρθουν νωρίτερα και θα φύγουν αργότερα, ώστε να παρακολουθήσουν δια ζώσης τη διαδικασία λειτουργίας της Ακαδημίας της ΑΕΚ, αλλά και το οργανωτικό πλαίσιο της και κατ’επέκταση του Δικτύου.

Βασικό χαρακτηριστικό και αυτού του σεμιναρίου θα είναι ο συνδυασμός θεωρίας και πράξης, η συμμετοχή διαφορετικών ιδιοτήτων στις εισηγήσεις, και η όλο και ποιοτικότερη παροχή τεχνογνωσίας στους συνεργάτες ανά την Ελλάδα. Τα θέματα θα είναι διαδραστικά και θα αφορούν την οργανωση και τον σχεδιασμό της λειτουργίας μιας Ακαδημίας, τη δομή της προπόνησης κλπ.

Την επιμέλεια του εκπαιδευτικού προγράμματος θα έχει ο Αθλητικός Διευθυντής της Ακαδημίας και Υπεύθυνος Εκπαίδευσης Δικτύου κ. Ηλίας Κυριακίδης, ο οποίος θα αναπτύξει το θέμα με τίτλο «Η κουλτούρα της ομάδας στο επίκεντρο του ετήσιου προγραμματισμού». Στο πρόγραμμα του Σαββάτου περιλαμβάνεται και η παρακολούθηση του αγώνα Super League K17 ανάμεσα σε ΑΕΚ και Ιωνικό στο κοντινό Athens LifeTech Park και ο αγώνας αυτός θα είναι το αντικείμενο της ανάλυσης του προπονητή της ομάδας Κ17 της ΑΕΚ Πέτρου Τασουνίδη, με την οποία θα αρχίσει το πρόγραμμα της Κυριακής.

Για τη δεύτερη μέρα είναι επίσης προγραμματισμένη προπονητική μονάδα της Κ13 της ΑΕΚ και εισήγηση από το προπονητικό επιτελείο της ομάδας, ενώ πολύ ενδιαφέρον αναμένεται να έχει η παρουσίαση με θέμα «Τρόπος λειτουργίας εθελοντικού προγράμματος διασωστών» από τον διασώστη Δημήτρη Γάλλο που είναι ο επικεφαλής της Εθελοντικής Ομάδας Διασώσεων στους αγώνες της ΑΕΚ στην OPAP ARENA.

Την οργανωτική μέριμνα του σεμιναρίου θα έχει ο κ. Λεωνίδας Χατζημιχάλης
Επισυνάπτεται το πρόγραμμα του διημέρου.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X