Κανονικά στην Ασία ο Τσιτσιπάς

Κανονικά στην Ασία ο Τσιτσιπάς

Δεν εμπνέει ανησυχία η ξαφνική απόσυρση του Στέφανου Τσιτσιπά από το Laver Cup, που διεξάγεται 22-24 του μήνα στον Καναδά

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η απουσία του οφείλεται στην εξάντληση, κυρίως από την υπερπροσπάθεια με την Ελλάδα στο Davis Cup, και είναι βέβαιη η επιστροφή του στα courts για το ασιατικό swing. Ο πρώτος του σταθμός θα είναι το Πεκίνο, όπου από τις 28 του μήνα θα διεξαχθεί ένα από τα τελευταία 500άρια της σεζόν.

Με την επιλογή του να μην πάει στο Βανκούβερ, ο Στέφανος θα μπορέσει να ταξιδέψει κατευθείαν για Κίνα και να αποφύγει την επιπλέον κούραση από τα συνεχή ταξίδια από ήπειρο σε ήπειρο.

Μετά το Πεκίνο, θα παίξει στο Masters της Σανγκάης (4/10), πριν επιστρέψει στην Ευρώπη για την indoor season (Αμβέρσα, Βιέννη, Παρίσι). Όλα δείχνουν ότι η σεζόν του Τσιτσιπά θα κλείσει και πάλι Τορίνο, καθώς είναι σε θέση ισχύος σε ό,τι αφορά την πρόκριση στο ATP Finals (12-19/11).

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X