Ιγκουοντάλα για Ντίλον Μπρουκς: «Αν δεν ήταν τρελός, δεν θα ήταν στο NBA»

Ιγκουοντάλα για Ντίλον Μπρουκς: «Αν δεν ήταν τρελός, δεν θα ήταν στο NBA»
Photo Credits: INTIME

Ο Άντρε Ιγκουοντάλα έβαλε τα πράγματα σε μία διαφορετική βάση μιλώντας για τον Ντίλον Μπρουκς

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ντίλον Μπρουκς θεωρείται ένα από τα κακά παιδιά του NBA. Η νοοτροπία του, η επιθετικότητά του, η τρέλα που βγάζει στο παιχνίδι του έχει αποτελέσει αντικείμενο κριτικής. Σύμφωνα ωστόσο με τον Άντρε Ιγκουοντάλα, είναι όλα αυτά που έχουν βοηθήσει τον δυναμικό γκαρντ/φόργουορντ να κάνει καριέρα στο NBA.

Ο βετεράνος γκαρντ/φόργουορντ βρέθηκε στο podcast του Τζέι Τζέι Ρέντικ και με την κουβέντα να πηγαίνει στον Μπρουκς – ο οποίος το καλοκαίρι υπέγραψε 4ετές συμβόλαιο 80 εκατ. δολαρίων με τους Ρόκετς – τόνισε: «Ο κόσμος πρέπει να καταλάβει ότι παίκτες όπως ο Μπρουκς δεν θα βρίσκονταν στο NBA αν δεν είχαν αυτή την τρέλα, αν δεν έβλεπαν με αυτό τον τρόπο τους εαυτούς τους».

Κλείνοντας το ζήτημα, ο Ιγκουοντάλα πρόσθεσε: «Υπάρχει ένα είδος εγωισμού στον τρόπο που παίκτες σαν αυτόν βλέπουν τον εαυτό τους. Αν όμως ο Μπρουκς δεν ήταν τρελός, τότε δεν θα ήταν στο NBA».

Την σεζόν 2023/24 ο Μπρουκς είχε 14.3 πόντους, 3.3 ριμπάουντ και 2.6 ασίστ μέσο όρο σε 30 λεπτά συμμετοχής (73 παιχνίδια – όλα ως βασικός) με την φανέλα των Γκρίζλις.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X