Η ΑΕΚ απέναντι στην καλύτερη επίθεση στην Premier League!

Η ΑΕΚ απέναντι στην καλύτερη επίθεση στην Premier League!
Photo Credits: INTIME

Το έργο της ΑΕΚ απέναντι στην Μπράιτον είναι δύσκολο, καθώς οι «Γλάροι» έχουν πετύχει περισσότερα γκολ ακόμα και από τη Μάντσεστερ Σίτι στην Premier League

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Απέναντι στην κορυφαία επίθεση της Premier League θα δοκιμαστεί η ΑΕΚ απόψε (22:00)!

Η αποστολή της Ένωσης αναχώρησε για την Αγγλία για το δυσκολότερο ματς της σεζόν, με μια ομάδα της Premier League που δεν είναι καθόλου… τυχαία.

Η Μπράιτον σε πέντε αγώνες του κορυφαίου πρωταθλήματος στον κόσμο έχει σκοράρει 15 φορές, έχοντας δεχθεί μόλις 7 γκολ. Αν αυτό δεν είναι αρκετό για να πειστούμε για την ποιότητα της ομάδας, αξίζει να δείτε παρακάτω τα γκολ που έχει σημειώσει το Big-6 στο «Νησί».

Φυσικά η ομάδα του Ντε Τσέρμπι δε τα πάει άσχημα ούτε αμυντικά, καθώς έχει δεχθεί επτά γκολ, που σε συνδυασμό με τα 15 υπέρ που έχει σκοράρει, δημιουργείται η διαφορά γκολ +8, η οποία αποτελεί την δεύτερη καλύτερη επίδοση στο πρωτάθλημα (μαζί με τις Λίβερπουλ και Τότεναμ) πίσω μόνο από την Μάντσεστερ Σίτι του Πεπ Γκουαρντιόλα.

Αναλυτικά πώς προκύπτει η διαφορά γκολ των Big-6 στην Αγγλία και η θέση της Μπράιτον:

  • Μάντσεστερ Σίτι –  14 γκολ υπέρ, 3 κατά (+11)
  • Λίβερπουλ – 12 γκολ υπέρ, 4 κατά (+8)
  • Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – 6 γκολ υπέρ, 10 κατά (-4)
  • Τσέλσι – 5 γκολ υπέρ, 4 κατά (+1)
  • Άρσεναλ – 9 γκολ υπέρ, 4 κατά (+5)
  • Τότεναμ – 13 γκολ υπέρ, 5 κατά (+8)
  • Μπράιτον – 15 γκολ υπέρ, 7 κατά (+8)

Η ΑΕΚ απέναντι στην καλύτερη επίθεση στην Premier League!

Τι έκανε την περσινή σεζόν

Οι «Γλάροι» μετά τη φυγή του Γκρέιχαμ Πότερ τον Σεπτέμβριο του 2022 «πλέουν σε πελάγη ευτυχίας», με τον Ντε Τσέρμπι πλέον να βρίσκεται στον πάγκο και να βελτιώνει τους παίκτες του ατομικά αλλά και την ομάδα συνολικά, μέρα με τη μέρα!

Ήδη από την περσινή σεζόν, η Μπράιτον έκανε ορισμένες τεράστιες νίκες που σόκαραν το «Νησί», αλλά έκαναν αίσθηση και σε όλη την Ευρώπη, ενώ τερμάτισε 6η στο πρωτάθλημα, εννιά μόλις βαθμούς πίσω από την τέταρτη θέση που οδηγεί απευθείας στους ομίλους του Champions League.

Στον… μαραθώνιο της Premier League και ανάμεσα στα «μεγαθήρια» του πρωταθλήματος, η Μπράιτον πέτυχε 72(!) γκολ την περσινή σεζόν, με αποτέλεσμα να καταταχθεί 4η στη σχετική κατηγορία, πίσω μόνο από την τρεμπλούχο Σίτι, τη 2η Άρσεναλ και την 5η Λίβερπουλ!

Η ΑΕΚ απέναντι στην καλύτερη επίθεση στην Premier League!

Φέτος, η πόλη του Μπράιτον έχει φορέσει τα… γιορτινά της για να υποδεχτεί την πρώτη ευρωπαϊκή παρουσία στην ιστορία της ομάδας, με το πρώτο εμπόδιο που καλείται να ξεπεράσει να είναι αυτό της ΑΕΚ, την Πέμπτη 21/9 στις 22:00.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X