Προβεντέλ: «Πήγα στον μοναδικό χώρο που ήταν κενός»

Προβεντέλ: «Πήγα στον μοναδικό χώρο που ήταν κενός»
Photo Credits: INTIME

Ο Ιβάν Προβοντέλ ήταν ο ήρωας της Λάτσιο, καθώς με κεφαλιά στο 4΄των καθυστερήσεων ισοφάρισε στην πρεμιέρα του Champions League κι έκανε το 1-1 με την Ατλέτικο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο τερματοφύλακας των Λατσιάλι έκανε κίνηση μέσα στην περιοχή σαν να ήταν φορ και με τρομερή κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.  “Δεν μπορούσα να ακούσω τον Μαουρίτσιο Σάρι. Υπήρχε πολλή ένταση, Απλά μου είπαν ότι απομένουν 30”, οπότε ανέβηκα. Ο Λουίς Αλμπέρτο επέλεξε το δεύτερο δοκάρι και εγώ απλά πήγα στον μοναδικό χώρο που ήταν κενός”, εξήγησε ο ήρωας της αναμέτρησης και πρόσθεσε.

“Ακόμα δεν το έχω καταλάβει. Νομίζω θα το καταλάβω αργότερα. Το ποδόσφαιρο, στα καλά και στα άσχημα, προχωράει γρήγορα. Το Σάββατο παίζουμε στο πρωτάθλημα, όπου δεν τα έχουμε πάει καλά. Απόψε το απολαμβάνω, αλλά πήραμε έναν βαθμό και δεν νικήσαμε”.

“Για να κάνω λίγη πλάκα, μελέτησα τον Τσίρο Ιμόμπιλε. Ο Λουίς Αλμπέρτο από εκεί συνήθως στέλνει την μπάλα στο δεύτερο δοκάρι και ήμασταν απελπισμένοι. Ήλπιζα ότι θα τη στείλει εκεί, γιατί υπήρχε κενός χώρος”.

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X