Τσατάλης: «Η ομάδα μας θα απαντήσει και πάλι σε όλα τα μέτωπα, με όλη της την ψυχή και το πάθος» (ΦΩΤΟ)

Τσατάλης: «Η ομάδα μας θα απαντήσει και πάλι σε όλα τα μέτωπα, με όλη της την ψυχή και το πάθος» (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Ο επικεφαλής του γραφείου Τύπου της ΑΕΚ, Τάσος Τσατάλης για όλες τις… αναποδιές απαντά με μήνυμα ενότητας και τονίζει πως αυτή η ομάδα ποτέ δεν τα παρατά

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το δικό του μήνυμα στέλνει ο επικεφαλής του γραφείου Τύπου της ΑΕΚ, Τάσος Τσατάλης για τις… αναποδιές που έχει να αντιμετωπίσει η ομάδα.

Ο Τάσος Τσατάλης στέκεται στην ενότητα του γκρουπ και πως μπόρεσαν όλοι μαζί να ξεπεράσουν όσα τους έτυχαν πέρυσι, ενώ καταλήγει γράφοντας: «Η ομάδα μας θα απαντήσει και πάλι σε όλα τα μέτωπα, με όλη της την ψυχή και το πάθος. Να είστε σίγουροι γι αυτό».

Η ανάρτηση του Τάσου Τσατάλη:

Είδα προετοιμασία τον χειμώνα στην Ολλανδία ακόμη και με 12 παίκτες. Είδα 5 χειρουργεία μέσα στο πρώτο μισό της σεζόν.

Είδα να ξεκινάμε μετά το Μουντιάλ χωρίς Γκάτσι, Ελιασον, Μόχα και ο Στίβεν με τον Αμρα μόλις να μπαίνουν από τις εγχειρήσεις τους χωρίς κανείς να ξέρει πότε θα μπορούσαν να βοηθήσουν.

Να παίζουμε μέχρι και μέσα στα play offs με ένα αριστερό μπακ λόγω του προβλήματος του Μοχα. Τον ασύγκριτο, τον γίγαντα Χατζι. Είδα να κάνουν την νίκη της σεζόν στο κύπελλο αυτοί…που δεν έκαναν κι ακόμη και τώρα, με την παραμικρή γκέλα… δεν κάνουν.

Είδα να μας τσακίζουν οι ιώσεις στο πιο κρίσιμο σημείο, μέσα στο πρόγραμμα καρμανιόλα των Ελβετών από την Μάνδρα…

Είδα να χάνουμε την ψυχή μας, τον Σερχιο ακριβώς πριν αρχίσουν τα ντέρμπι κάθε τρεις μέρες. Τα είδα όλα.

Εκεί που όλοι τους περίμεναν να παραδοθούν, αυτοί τους σύντριψαν!!!

Είδα να μένουν με δέκα από την αρχή σε τελικό κυπέλλου και να κάνουν πάρτι.

Και συνεχίζω να τα βλέπω όλα.

Δολοφονημένος άνθρωπος μας μέσα στο σπίτι μας.

Η μοναδική ομάδα που αναγκάστηκε να παίξει το Τσαμπιονς Λιγκ σε τρία ματς σε μια βδομάδα. Οι κληρώσεις να βγάζουν παντού το πιο δύσκολο σενάριο. Στάθηκε όρθια, πέτυχε έναν σημαντικό στόχο.

Τώρα χάνουμε στην πιο καυτή εβδομάδα έναν μεγάλο ηγέτη και πιθανότατα μια μεγάλη κολόνα. Ας είναι. Μπροστά σε όλα όσα συνέβησαν κι αναφέρθηκαν εδώ ποτέ δεν έκαναν πίσω. Το ίδιο και τώρα!

Αυτοί μαζί με όσους γεμίζουν σε κάθε αγώνα την OPAP ARENA κι αυτούς που ακόμη κι αν δεν είναι εκεί νιώθουν ένα με την ομάδα μας. Και στις δυσκολίες δεν λιποψυχούν, αλλά τονώνουν και στηρίζουν. Την ΑΕΚ, που είναι η ζωή μας, είναι εμείς.

Η ομάδα μας θα απαντήσει και πάλι σε όλα τα μέτωπα, με όλη της την ψυχή και το πάθος. Να είστε σίγουροι γι αυτό.

Γι αρχή, αυτοί που εξαντλησαν τα εισιτήρια μας στο Μπράιτον, είναι σίγουροι. Και τους ευχαριστούμε από τα βάθη της ψυχής μας. Τα λέμε εκεί. Κοντά στην ΑΕΚ.

Δείτε την ανάρτηση του Τάσου Τσατάλη:

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X