ΑΕΚ: Πρώτη φιλική νίκη (3-1 σετ) της γυναικείας ομάδας βόλεϊ επί των Αμαζόνων (ΦΩΤΟ)

ΑΕΚ: Πρώτη φιλική νίκη (3-1 σετ) της γυναικείας ομάδας βόλεϊ επί των Αμαζόνων (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ επικράτησε με 3-1 σετ των Αμαζόνων στη Νέα Ερυθραία στο πρώτο φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το πρώτο της φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας έδωσε σήμερα η γυναικεία ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ που επικράτησε με 3-1 σετ των Αμαζόνων στο κλειστό της Νέας Ερυθραίας.

Το φιλικό, μεταξύ των δύο προσφυγικών ομάδων, διεξήχθη, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων ΑΛΛΟΤΙΝΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ 2023 του K.E.M.M.E. (ΚΕΝΤΡΟ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΜΕΛΕΤΗΣ ΤΗΣ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗΣ ΕΡΥΘΡΑΙΑΣ).

Ο προπονητής της ΑΕΚ, Γιουνούς Οτσάλ είχε την ευκαιρία να δει την αγωνιστική κατάσταση των αθλητριών του μετά από ένα περίπου μήνα προπονήσεων. Ο τεχνικός της «Ένωσης» έμεινε ικανοποιημένος σε γενικές γραμμές από όσα είδε μέσα στο γήπεδο ωστόσο χρειάζεται ακόμα δουλειά για να μπορέσει η ομάδα να φτάσει στο αγωνιστικό επίπεδο που μπορεί. Άλλωστε ακόμα δεν έχει ενταχθεί στο ρόστερ η Πάσκοβα που αναμένεται το επόμενο διάστημα. Σαν πρώτες εντυπώσεις ωστόσο το δείγμα είναι θετικό και η ομάδα θα συνεχίσει τα φιλικά εν όψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος στις 21 Οκτωβρίου. Η ΑΕΚ νίκησε στο πρώτο σετ με 25-16, ακολούθησε ένα πιο μέτριο όπου έχασε με 27-25 ενώ κέρδισε τα επόμενα δύο με 25-22 και 25-15.

Δείτε φωτογραφίες από την σημερινή αναμέτρηση:

ΑΕΚ: Πρώτη φιλική νίκη (3-1 σετ) της γυναικείας ομάδας βόλεϊ επί των Αμαζόνων (ΦΩΤΟ) ΑΕΚ: Πρώτη φιλική νίκη (3-1 σετ) της γυναικείας ομάδας βόλεϊ επί των Αμαζόνων (ΦΩΤΟ) ΑΕΚ: Πρώτη φιλική νίκη (3-1 σετ) της γυναικείας ομάδας βόλεϊ επί των Αμαζόνων (ΦΩΤΟ) ΑΕΚ: Πρώτη φιλική νίκη (3-1 σετ) της γυναικείας ομάδας βόλεϊ επί των Αμαζόνων (ΦΩΤΟ) ΑΕΚ: Πρώτη φιλική νίκη (3-1 σετ) της γυναικείας ομάδας βόλεϊ επί των Αμαζόνων (ΦΩΤΟ) ΑΕΚ: Πρώτη φιλική νίκη (3-1 σετ) της γυναικείας ομάδας βόλεϊ επί των Αμαζόνων (ΦΩΤΟ)

 

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X