Η λαμπρή εκδήλωση από την Ένωσις Φίλων ΑΕΚ για τη Μικρασιατική Καταστροφή

Η λαμπρή εκδήλωση από την Ένωσις Φίλων ΑΕΚ για τη Μικρασιατική Καταστροφή
Photo Credits: INTIME

Λαμπρή εκδήλωση από την Ένωσις Φίλων ΑΕΚ για τη Μικρασιατική Καταστροφή

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Λαμπρή εκδήλωση από την Ένωσις Φίλων ΑΕΚ για τη Μικρασιατική Καταστροφή.

«Η Ένωσις Φίλων της ΑΕΚ, με σεβασμό στις αξιακές ορίζουσες της πατρογονικής κουλτούρας, τίμησε με ομιλίες και παρεμβάσεις σε πολύ συγκινητική εκδήλωση την Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου στη Νέα Ερυθραία τη θυσία των Ελλήνων της Ανατολής, που νοηματοδότησε τη ζωή μας με τον αγώνα για τα αναπαλλοτρίωτα ανθρωπιστικά δικαιώματα και τις ευαισθησίες της αλληλεγγύης», αναφέρει στην ανακοίνωσή της η Ένωσις Φίλων ΑΕΚ

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η Ένωσις Φίλων της ΑΕΚ, με σεβασμό στις αξιακές ορίζουσες της πατρογονικής κουλτούρας, τίμησε με ομιλίες και παρεμβάσεις σε πολύ συγκινητική εκδήλωση την Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου στη Νέα Ερυθραία τη θυσία των Ελλήνων της Ανατολής, που νοηματοδότησε τη ζωή μας με τον αγώνα για τα αναπαλλοτρίωτα ανθρωπιστικά δικαιώματα και τις ευαισθησίες της αλληλεγγύης.

Ευχαριστούμε την εξαίρετη πρόεδρο κα.Έφη Κούτση και το Δ.Σ. του Κέντρου Έρευνας και Μελέτης της Μικρασιατικής Ερυθραίας για τη συνεργασία,όπως και τον π.Αθανάσιο,εκπρόσωπο του Μητροπολίτη κ.Κυρίλλου,τους εκπροσώπους του Συλλόγου Κωνσταντινουπολιτών (κ. Αντώνης Λαμπίδης,κ.Θωμάς Κούντερ ),του Συνδέσμου Μεγαλοσχολιτών ( κ.Δημήτρης Δερβεντλής,κ.Στάθης Αρβανίτης ),του ΑΟ Ταταύλα ( κ.Θωμάς Αρβανιτίδης ) του ΑΣ Πέρα ( κα.Ελίζα Φερεκύδου ),τους τοπικούς συλλογικούς φορείς,τους Παλαίμαχους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ,τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ.Αχιλλέα Κουρέπη,τους σημαντικούς διανοητές κ.Βλάση Αγτζίδη και κ.Θοδωρή Κοντάρα και τους εκατοντάδες μνήμονες της ιστορικής συνείδησης που ήταν κοντά μας.

Bραβεύσαμε το ΚΕΜΜΕ για την πολυσχιδή δράση του,τον κ.Δημήτρη Αράπογλου,εμβληματικό παράγοντα του Ελληνισμού της Κωνσταντινούπολης και τον κ.Στράτο Σαρχόσογλου,αφοσιωμένο εκφραστή της 3ης γενιάς προσφύγων.

Ευχαριστούμε επίσης τον κ.Δημήτρη Μελισσανίδη για τον εμβριθή χαιρετισμό του,αλλά και τους : υπουργούς κ.Δημήτρη Παπαστεργίου – κ.Δημήτρη Καιρίδη – κ.Γιάννη Βρούτση,τους βουλευτές κα.Μιλένα Αποστολάκη – κα.Ζωή Ράπτη -.κ.Άγγελο Συρίγο – κα.Ραλλία Χρηστίδου,τον περιφερειάρχη Στερεάς κ.Φάνη Σπανό,τους δημάρχους Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας κ.Γιάννη Βούρο και Νέου Ηρακλείου κ.Νίκο Μπάμπαλο και τον ΓΓ Αθλητισμού κ.Γιώργο Μαυρωτά για τα μηνύματά τους,αν και δεν ήταν εφικτή η συμμετοχή τους λόγω της τεράστιας καταστροφής στη Θεσσαλία.

Την εκδήλωση παρουσίασε ο δημοσιογράφος κ.Ιωάννης Σαντοριναίος.

Σε συνεργασία με την Ανόρθωση, η Ένωσις Φίλων ΑΕΚ διοργανώνει την Κυριακή 12 Νοεμβρίου στη Λάρνακα μεγάλη εκδήλωση αφιερωμένη στον αείμνηστο Αντώνη Παπαδόπουλο,αθλητή στίβου της ΑΕΚ και σημαιοφόρο της στους Πανελλήνιους αγώνες του 1953,βαρυσήμαντο παράγοντα του Κυπριακού Αθλητισμού και της Ανόρθωσης και συμμαχητή του Γρηγόρη Αυξεντίου,του Σταυραετού του Μαχαιρά.Θα μιλήσουν και θα συμμετάσχουν κορυφαίοι παράγοντες του Κυπριακού Πολιτισμού-Αθλητισμού, θα υπάρξει λεπτομερής ενημέρωση με νεότερη ανακοίνωση.

Παρακαλούμε όσους έχουν την πρόθεση να ταξιδεύσουν μαζί μας,να επικοινωνήσουν με τον κ.Τάκη Παπαπετρόπουλο ( takis1924takis@hotmail.com ).

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X