Σοκ με Μουκουντί στην ΑΕΚ - Εισαγωγή στο νοσοκομείο με λοίμωξη, δύσκολα για Μπράιτον!

Κακιούζης: «Μου αρέσει το πάθος του Αλμέιδα - Ένιωσα τρομερά στην «Αγιά Σοφιά - OPAP Arena, το σπίτι της ΑΕΚ είναι η Νέα Φιλαδέλφεια»
Photo Credits: INTIME

Σοκ στην ΑΕΚ με τον Μουκουντί να διακομίζεται στο Ιατρικό Κέντρο με λοίμωξη για την οποία κρίθηκε πως καλό είναι να κάνει πιο ειδικές εξετάσεις

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πάγωσαν στην ΑΕΚ με τον Αρόλντ Μουκουντί που διακομίστηκε στο Ιατρικό Κέντρο με λοίμωξη.

Σοκ στην ΑΕΚ με τον βασικό κεντρικό αμυντικό, Αρόλντ Μουκουντί. Πριν από λίγο αποφασίστηκε να κάνει εισαγωγή στο Ιατρικό Κέντρο και ο παίκτης αναμένεται να μεταβεί στο νοσοκομείο σε καμιά ώρα.

Σύμφωνα με όσα προκύπτουν από το ρεπορτάζ, ο Μουκουντί έχει παρουσιάσει συμπτώματα με διάρροια κυρίως, από το Σάββατο κι αγωνίστηκε στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό (1-1) έχοντας υποβληθεί σε αγωγή. Ωστόσο, δυστυχώς, για την ΑΕΚ συνεχίζει να ταλαιπωρείται.

Ο παίκτης έκανε μεγάλη προσπάθεια για να δώσει το παρών στο ματς με τον Ολυμπιακό.

Δεν έχει κριθεί ακόμη πως χρειάζεται νοσηλεία ένα «άλφα» χρονικό διάστημα. Αυτή την στιγμή μπαίνει γιατί χρειάζεται πολύς χρόνος για τις εξετάσεις και δεν είναι δυνατόν ο παίκτης να είναι εκτός νοσοκομείου όλο αυτό το διάστημα και να πηγαινοέρχεται ή να πηγαίνει.

Κατανοεί κανείς πως μετά τον τραυματισμό του Βίντα και μία πιθανή απουσία του Μουκουντί, η ΑΕΚ πάει στο Μπράιτον για το πιο δύσκολο ματς της χρονιάς με τον Σίμο Μήτογλου μοναδικό στόπερ και θα επιστρατευτεί κάποια λύση ανάγκης, πιθανώς ένας εκ των Χατζισαφί ή Σιμάνσκι.

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X