Βρούτσης: «Είδαμε δύο πολύ ποιοτικές ομάδες - Το Ελληνικό χάντμπολ ανεβαίνει»

Βρούτσης: «Είδαμε δύο πολύ ποιοτικές ομάδες - Το Ελληνικό χάντμπολ ανεβαίνει»
Photo Credits: INTIME

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού Γιάννης Βρούτσης παρακολούθησε από κοντά τον τελικό του Σούπερ Καπ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού Γιάννης Βρούτσης τίμησε με την παρουσία του τον 3ο τελικό του Σούπερ Καπ Λουξ ΑΕΚ- Ολυμπιακός που διεξήχθη χθες στο «Δαϊς».

Ήταν η πρώτη παρουσία του στο χάντμπολ, από την ημέρα που ανέλαβε τα καθήκοντα του και ο αγώνας του άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις εντός και εκτός γηπέδου, όπως δήλωσε στην κάμερα της ΕΡΤ3.

«Είδαμε αυτό που θέλουμε να δούμε, έναν εξαιρετικό αγώνα χάντμπολ, δυο πολύ καλές ποιοτικές ομάδες. Συγχαρητήρια και στους δύο συλλόγους. Το ελληνικό χάντμπολ ανεβαίνει συνεχώς, η πρόκριση της Εθνικής Ανδρών στα τελικά του ΕURO το αποδεικνύει, το επίπεδο των αθλητών που έπαιξαν σήμερα το αποδεικνύουν. Όσον αφορά το φίλαθλο πνεύμα σήμερα το είδαμε στις εξέδρες. Παιδιά και από τις δύο ομάδες χάρηκαν το παιχνίδι, χειροκρότησαν και έζησαν ωραίες στιγμές, χωρίς βία, ο ένας δίπλα στον άλλο. Αυτό είναι ελπίδα και το πνεύμα του αθλητισμού».

Σε ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού ανάρτησε πλούσιο φωτογραφικό υλικό από το χθεσινό ματς που συνοδευόταν από το παρακάτω κείμενο:

«Στη γιορτή του Χάντμπολ στο Δαϊς, στον τελικό του Σούπερ Καπ ΑΕΚ – Ολυμπιακός

Η κούπα κρίθηκε στο τελευταίο δευτερόλεπτο και αξίζουν πολλά μπράβο και στις δύο ομάδες για τον συναρπαστικό αγώνα, για το χορταστικό θέαμα που χάρισαν σε θεατές και τηλεθεατές. Το χάντμπολ μας προοδεύει και αναπτύσσεται τόσο σε επίπεδο συλλόγων, όσο και με την Εθνική, που για πρώτη φορά προκρίθηκε σε τελική φάση Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος »

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X