Αντίπαλοι ΑΕΚ: Εξελίξεις στην Μαρσέιγ - Ο Μαρθελίνο παραιτήθηκε!

Αντίπαλοι ΑΕΚ: Εξελίξεις στην Μαρσέιγ - Ο Μαρθελίνο παραιτήθηκε!
Photo Credits: INTIME

Tεταμένο είναι το κλίμα στις τάξεις της αντιπάλου της ΑΕΚ στο Europa League, Μαρσέιγ, καθώς ο Μαρθελίνο ανακοίνωσε την παραίτησή του στους παίκτες της ομάδας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για προπονητή ψάχνει η αντίπαλος της ΑΕΚ, Μαρσέιγ έπειτα από την παραίτηση του Μαρθελίνο!

Όπως έγινε γνωστό από τα γαλλικά Μέσα και ενημέρωσε πρώτη η «L’equipe», ο Μαρθελίνο παραιτήθηκε από την τεχνική ηγεσία της ομάδας της Μασσαλίας έπειτα από μόλις επτά παιχνίδια, ανακοινώνοντας το πρωί της Τρίτης την απόφαση του στους ποδοσφαιριστές της ομάδας, στο προπονητικό κέντρο του συλλόγου!

Αφορμή για την απόφαση παραίτησης του Μαρθελίνο από την τεχνική ηγεσία στάθηκε η συνάντηση του ιδιοκτήτη της ομάδας, Πάμπλο Λονγκόρια, με τους οργανωμένους οπαδούς οι οποίοι ζήτησαν την καρατόμηση της διοίκησης, αλλά και των αρχηγών μετά το 0-0 με την Τουλουζ στο «Βελοντρόμ» για την 5η αγωνιστική της Ligue 1, το οποίο ήρθε να προστεθεί σε μία σειρά αρνητικών αποτελεσμάτων.

Τάσος Καπετανάκος: «Το χάος της Τούμπας έχει υπεύθυνους – Στη χώρα που ανέχεται τον Λουτσέσκου είναι ντροπή να μιλάμε έτσι για τον Αλμέιδα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X