Γιάγκο Ντο Σάντος: «Η συνύπαρξη μου με τον Τεόντοσιτς είναι πιο σημαντική και από τα λεφτά»

Γιάγκο Ντο Σάντος: «Η συνύπαρξη μου με τον Τεόντοσιτς είναι πιο σημαντική και από τα λεφτά»
Photo Credits: INTIME

Ο Γιάγκο Ντο Σάντος μίλησε για τον νέο του συμπαίκτη στον Ερυθρό Αστέρα, Μίλος Τεόντοσιτς

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Βραζιλιάνος γκαρντ αποτελεί ένα από τα πολλά μεταγραφικά αποκτήματα του Ερυθρού Αστέρα αυτό το καλοκαίρι. Η ομάδα του Βελιγραδίου πραγματοποίησε εξαιρετικές κινήσεις στο μεταγραφικό παζάρι με σκοπό να επανέλθει στις επιτυχίες εντός και εκτός συνόρων. Ο πρώην παίκτης της Ουλμ μιλώντας στην «ΜeridianSport» έπλεξε το εγκώμιο του νέου του συμπαίκτη Μίλος Τεόντοσιτς, τον οποίο έχει σαν είδωλο.

«Παρακολουθώ τον Τεόντοσιτς εδώ και εγώ δεν ξέρω πόσα χρόνια και τώρα κάθεται δίπλα μου. Αυτό είναι σημαντικό για μένα, για να εξελίξω το παιχνίδι μου. Παρακολουθούσα στην καριέρα του Τέο και η καθημερινή συνύπαρξη μαζί του είναι πιο σημαντική από τα λεφτά για μένα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιάγκο Ντο Σάντος, που θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στην διοργάνωση της Euroleague.

 

Τάσος Καπετανάκος: «Το χάος της Τούμπας έχει υπεύθυνους – Στη χώρα που ανέχεται τον Λουτσέσκου είναι ντροπή να μιλάμε έτσι για τον Αλμέιδα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X