Ξέσπασμα από τον Γκάρι Νέβιλ για την εικόνα της Γιουνάιτεντ

Ξέσπασμα από τον Γκάρι Νέβιλ για την εικόνα της Γιουνάιτεντ
Photo Credits: INTIME

Το απογοητευτικό ξεκίνημα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην Premier League, έχει βγάλει εκτός εαυτού τον Γκάρι Νέβιλ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο βετεράνος μπακ των «Κόκκινων Διάβολων», τόνισε πως αμφιβάλλει για την ποιότητα ορισμένων παικτών και συμπλήρωσε πως τα χρήματα που δαπανήθηκαν για μεταγραφές, δε φαίνεται να έχουν φέρει τα αποτελέσματα που ήθελαν οι άνθρωποι της Γιουνάιτεντ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Ανησυχούσα από την αρχή της σεζόν γιατί πίστευα πως οι παίκτες που ήρθαν δε θα βελτίωναν σημαντικά την ομάδα σε σχέση με πέρσι. Δεν πίστεψα ποτέ ότι θα γίνουν ανταγωνιστικοί απέναντι στη Σίτι ή την Άρσεναλ με αυτές τις μεταγραφές. Θα χρειάζονταν προσθήκες τύπου Χάρι Κέιν ή Ντέκλαν Ράις, αλλά δεν είχαν τα λεφτά για τέτοιες κινήσεις.

Αυτή τη στιγμή η ομάδα δεν είναι καλή. Η Μπράιτον ήταν πολύ ανώτερη με ένα γκρουπ παικτών που μπορεί να μην είναι τόσο… σέξι όσο αυτοί της Γιουνάιτεντ ή τόσο ακριβοί, αλλά είναι μια καλύτερη ομάδα. Και πιστεύω πως δεν τίθεται θέμα αφοσίωσης ή προσπάθειας των παικτών, αλλά αναρωτιέμαι πόσο καλοί είναι. Με τα χρήματα που δόθηκαν, το ρόστερ θα έπρεπε να είναι πολύ καλύτερο».

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X