Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: «Χάνει» τον Μπισάκα για αρκετές εβδομάδες

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: «Χάνει» τον Μπισάκα για αρκετές εβδομάδες
Photo Credits: INTIME

Ο αμυντικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Άαρον Γουάν-Μπισάκα, πρόκειται να μείνει εκτός για σημαντικό χρονικό διάστημα, αφού υπέστη τραυματισμό

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η κατάσταση εξακολουθεί να αξιολογείται, αλλά ο δεξιός μπακ έχει αποκλειστεί για «αρκετές εβδομάδες», πρόσθεσε η Γιουνάιτεντ.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του «The Athletic», ο Άγγλος διεθνής, ο οποίος πέρασε στον αγώνα στο 85ο λεπτό το Σάββατο στη θέση του Λισάντρο Μαρτίνες, θα μείνει εκτός δράσης για δύο μήνες λόγω τραυματισμού του μηριαίου.

Το πρόβλημα του Γουάν-Μπισάκα προστίθεται σε έναν αυξανόμενο κατάλογο τραυματισμών στη Γιουνάιτεντ, με τον μέσο Μέισον Μάουντ και τους αμυντικούς Λουκ Σο και Ραφαέλ Βαράν επίσης να βρίσκονται εκτός τις τελευταίες εβδομάδες.

Η Γιουνάιτεντ ταξιδεύει στο Μόναχο για να αντιμετωπίσει την Μπάγερν Μονάχου στον εναρκτήριο αγώνα του 1ου ομίλου του Champions League την Τετάρτη (20/9), πριν επισκεφτεί την Μπέρνλι σε μια αναμέτρηση στην Premier League το Σάββατο (23/9)

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X