Μαρκίνιος: «Δεν έχουμε εμμονή με το Champions League»

Μαρκίνιος: «Δεν έχουμε εμμονή με το Champions League»
Photo Credits: INTIME

Σύμφωνα με τον Μαρκίνιος, η Παρί Σεν Ζερμέν δεν αντιμετωπίζει εμμονικά την προοπτική κατάκτησης του Champions League

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τη θέση ότι ο ίδιος και οι συμπαίκτες του στην Παρί Σεν Ζερμέν χειρίζονται με ψυχραιμία την πίεση που τους ασκείται να κερδίσουν επιτέλους το Champions League εξέφρασε ο Μαρκίνιος, ενόψει της έναρξης της διοργάνωσης για τη σεζόν 2023-24.

Ο Βραζιλιάνος στόπερ εκπροσώπησε τους πρωταθλητές Γαλλίας στη συνέντευξη Τύπου του παιχνιδιού της πρεμιέρας με την Μπορούσια Ντόρτμουντ, και επιχείρησε να αποβάλλει ένα μέρος της εξωτερικής πίεσης που ασκείται στην Παρί να κατακτήσει τη διοργάνωση, μετά από πολλές σεζόν στις οποίες θεωρούνταν ένα από τα πρώτα φαβορί αλλά δεν τα κατάφερε.

«Όλοι μας έχουμε ισχυρό κίνητρο για το αυριανό παιχνίδι, και έχουμε την επιθυμία να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας και να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα. Πρέπει να δείξουμε αυτή την εικόνα από το ξεκίνημα», δήλωσε ο 29χρονος.

«Το Champions League δεν είναι εμμονή, ακόμα και αν είμαστε μέσα στους διεκδικητές του. Δεν το θεωρούμε εμμονή. Θέλουμε να βρεθούμε στην κορυφή, όμως ξέρουμε ότι ο δρόμος είναι μακρύς. Πρέπει να δουλέψεις και να το πας βήμα-βήμα», ολοκλήρωσε ο έμπειρος αμυντικός.

Τάσος Καπετανάκος: «Το χάος της Τούμπας έχει υπεύθυνους – Στη χώρα που ανέχεται τον Λουτσέσκου είναι ντροπή να μιλάμε έτσι για τον Αλμέιδα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X