ΑΕΚ: Πρώτο φιλικό με Αμαζόνες για την γυναικεία ομάδα βόλεϊ

Η φάση για την οποία «φωνάζει» η ΑΕΚ και έδωσε τη νίκη στον Παναθηναϊκό (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει αύριο στη Νέα Ερυθραία τις Αμαζόνες στο πρώτο της φιλικό παιχνίδι

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στο τελικό στάδιο της προετοιμασίας της με μια σειρά από φιλικά μπαίνει πλέον η γυναικεία ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ ένα περίπου μήνα πριν την έναρξη του πρωταθλήματος.

Συγκεκριμένα μετά από αρκετές ημέρες δουλειάς στο γήπεδο με προπονήσεις η «Ένωση» θα δώσει την Τρίτη το πρώτο της φιλικό παιχνίδι. Συγκεκριμένα αντιμετωπίζει στις 17:30 τις Αμαζόνες στο Κλειστό Γυμναστήριο «Στέλιος Καλαϊτζής» Νέα Ερυθραία. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο πλαίσιο των εκδηλώσεων ΑΛΛΟΤΙΝΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ 2023 του  K.E.M.M.E. (ΚΕΝΤΡΟ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΜΕΛΕΤΗΣ ΤΗΣ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗΣ ΕΡΥΘΡΑΙΑΣ). Ο προπονητής της ΑΕΚ, Γιουνούς Οτσάλ θα έχει την ευκαιρία να βγάλει τα πρώτα του συμπεράσματα για την αγωνιστική κατάσταση των αθλητριών του. Να θυμίσουμε πως πρόσφατα ενσωματώθηκε στις προπονήσεις η Νικόλοβα ενώ ακόμα δεν έχει έρθει στην χώρα μας η Πάσκοβα η οποία έχει υποχρεώσεις με την Εθνική ομάδα. Παρόλα αυτά το φιλικό θα είναι εξαιρετικά χρήσιμο για να αρχίσει πλέον η ομάδα να βγάζει και στο γήπεδο όσα έχουν δουλέψει όλο αυτό το διάστημα στις προπονήσεις. Τα φιλικά θα συνεχιστούν καθώς στο τέλος του μήνα η ΑΕΚ θα πάρει μέρος στο τουρνουά που διοργανώνει κάθε χρόνο ο Παναθηναϊκός. Το πρωτάθλημα ξεκινάει στις 21 Οκτωβρίου που σημαίνει πως έχουν περίπου έναν μήνα ακόμα περιθώριο για να δουλέψουν και να βελτιώσουν την αγωνιστική εικόνα. Στην πρεμιέρα η ΑΕΚ υποδέχεται τον ΑΟ Λαμίας.

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X