Ο Ιωνικός ανακοίνωσε τον Κάνκολα

Ο Ιωνικός ανακοίνωσε τον Κάνκολα
Photo Credits: INTIME

Ο Ιωνικός προχώρησε στην απόκτηση του Ντέιβιντ Κάνκολα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μετά τον αποκλεισμό του από το Κύπελλο και ενόψει της σέντρας στη Super League 2, ο Ιωνικός συνεχίζει την ενίσχυση του ρόστερ του.

Τελευταίο απόκτημα είναι ο Ντέιβιντ Κάνκολα, 26χρονος Αυστριακός μέσος, που έχει αγωνιστεί σε Αυστρία, Τσεχία και Σκωτία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Ιωνικός βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του Ντέιβιντ Κάνκολα.

Ο νέος ποδοσφαιριστής της ομάδας μας είναι 26 ετών, αγωνίζεται ως μέσος και έχει εμπειρία από τα πρωταθλήματα της Σκωτίας, της Αυστρίας και της Τσεχίας.

Ξεκίνησε την καριέρα του από την Αούστρια Βιέννης και ανέβηκε στην πρώτη ομάδα το 2017, υπογράφοντας επαγγελματικό συμβόλαιο. Έπαιξε δανεικός στη Βίνερ Νέουσταντ, ενώ στην πατρίδα του αγωνίστηκε και στις Γιανγκ Βάιολετς και Χάρτμπεργκ.

Ακολούθησε η Σλόβαν Λίμπερετς, ενώ την τελευταία διετία αγωνιζόταν στη Σκωτία με τη φανέλα της Ρος Κάουντι.

Πέραν των πολλών συμμετέχων του στις παραπάνω ομάδες και στα εν λόγω πρωταθλήματα, έχει αγωνιστεί και σε αγώνες του Europa League, τόσο στα προκριματικά όσο και στη φάση των ομίλων. Κατά το παρελθόν είχε κληθεί και στην u21 της εθνικής ομάδας της Αυστρίας.

Ντέιβιντ σε καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Ιωνικού. Σου ευχόμαστε υγεία και να κάνεις πραγματικότητα τους στόχους σου παρέα με την ομάδα μας».

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X