Αντίπαλοι ΑΕΚ: Οι παίκτες της Μπράιτον αντάλλαξαν 30 πάσες σε γκολ σεμινάριο απέναντι στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (VIDEO)

Αντίπαλοι ΑΕΚ: Οι παίκτες της Μπράιτον αντάλλαξαν 30 πάσες σε γκολ σεμινάριο απέναντι στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Η αντίπαλος της ΑΕΚ, Μπράιτον «ανέβασε» το βίντεο, με όλη την ανάπτυξη, προτού ο Γκρος σκοράρει απέναντι στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η αντίπαλος της ΑΕΚ, Μπράιτον, σκόρπισε την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εκτός έδρας με 3-1.

Η ομάδα του Ντε Τζέρμπι, η οποία θα φιλοξενήσει την ερχόμενη Πέμπτη (21/09, 22:00) την Ένωση στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής των ομίλων του Europa League, ανέβασε στιγμιότυπο από το δεύτερο γκολ απέναντι στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Το γκολ που πέτυχαν οι παίκτες της Μπράιτον είναι για σεμινάριο καθώς οι παίκτες του Ντε Τζέρμπι άλλαξαν 30 πάσες χωρίς να χάσουν τη μπάλα, προτού σκοράρουν. Η φάση ξεκίνησε από τον τερματοφύλακα, προτού ο Λάμπτεϊ σερβίρει στον Γκρος, που έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Δείτε τη φάση:

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X