Αντίπαλοι ΑΕΚ: Ντε Τσέρμπι: «Η Μπράιτον δεν έγινε ακόμη μεγάλη ομάδα»

Αντίπαλοι ΑΕΚ: Ντε Τσέρμπι: «Η Μπράιτον δεν έγινε ακόμη μεγάλη ομάδα»
Photo Credits: INTIME

Ο προπονητής της αντιπάλου της ΑΕΚ, θέλησε να ρίξει τους τόνους μετά τη μεγάλη νίκη της Μπράιτον κόντρα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ρομπέρτο Ντε Τσέρμπι σχολιάζοντας τη νίκη της Μπράιτον στο Old Trafford, σημείωσε ότι η ομάδα του χρειάζεται ακόμη πολύ δρόμο για να θεωρείται ως μια μεγάλη ομάδα της Αγγλίας.

Πιο αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Δεν ξέρω τα προβλήματα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά μπορώ να εξηγήσω την ομάδα μου. Έχουμε συνηθίσει να δουλεύουμε με το στυλ μας. Παίζουμε με θάρρος. Αμυνόμασταν στο Ολντ Τράφορντ man to man όλη την ώρα.

Κρατούσαμε την μπάλα σε κάθε περίσταση. Παίξαμε τον κεντρικό μπακ με πλάγιους και δύο στο κεντρικούς χαφ. Χτίζουμε τη δικιά μας σεζόν με αυτόν τον τρόπο.

Το ποδόσφαιρο είναι ωραίο γιατί η μικρή ομάδα μπορεί να κερδίσει κάθε στιγμή», είπε. Αλλά αν και πιστεύω ότι η Μπράιτον δεν έγινε μία μεγάλη ομάδα, η νίκη  δεν αποτελεί έκπληξη, η ποιότητα των παικτών της Μπράιτον είναι πολύ υψηλή».

Τάσος Καπετανάκος: «Το χάος της Τούμπας έχει υπεύθυνους – Στη χώρα που ανέχεται τον Λουτσέσκου είναι ντροπή να μιλάμε έτσι για τον Αλμέιδα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X