Αντίπαλοι ΑΕΚ: Η Μαρσέιγ δεν τα κατάφερε (0-0) απέναντι στην Τουλούζ

Αντίπαλοι ΑΕΚ: Η Μαρσέιγ δεν τα κατάφερε (0-0) απέναντι στην Τουλούζ
Photo Credits: INTIME

Μακριά από τη νίκη για δεύτερη διαδοχική αγωνιστική της Ligue 1 έμεινε η αντίπαλος της ΑΕΚ, Μαρσέιγ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πρώτη εντός έδρας απώλεια στη φετινή Ligue 1 για τη Μαρσέιγ!

Παρότι ήταν ανώτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης με την Τουλούζ, οι Μασσαλοί δεν κατάφεραν να μετατρέψουν τις ευκαιρίες που δημιούργησαν σε γκολ, μένοντας στο 0-0, στη δεύτερη διαδοχική ισοπαλίας τους μετά από αυτή στην έδρα της Ναντ.

Αντίπαλοι ΑΕΚ: Η Μαρσέιγ δεν τα κατάφερε (0-0) απέναντι στην ΤουλούζΗ αντίπαλος της ΑΕΚ στον 3ο όμιλο του Europa League, είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων αλλά δεν κατάφερε ποτέ να «ξεκλειδώσει» την πολύ καλά οργανωμένη άμυνα των φιλοξενούμενων.

Στο 28′ ο Ρέστες σταμάτησε τον Ομπαμεγιάνγκ, ενώ στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου ο τερματοφύλακας της Τουλούζ είχε απάντηση τόσο σε σουτ του Βιτίνια, όσο και σε εκτέλεση φάουλ του Λόντι. Στο δοκάρι κατέληξε και μια κεφαλιά του Ρονζιέ στο 58′, ενώ πολύ κοντά στο γκολ έφτασε και ο Κλάους στο 78′. Παρά την ασφυκτική πίεση της Μαρσέιγ, η Τουλούζ άντεξε, με το 0-0 να μένει μέχρι τέλους.

Για την Μαρσέιγ ακολουθούν τέσσερα πολύ δύσκολα παιχνίδια, με Άγιαξ (21/9) και Μπράιτον (5/10) για το Europa League, ενώ για το πρωτάθλημα θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας Παρί Σεν Ζερμέν (24/9) και Μονακό (30/9).

Τάσος Καπετανάκος: «Το χάος της Τούμπας έχει υπεύθυνους – Στη χώρα που ανέχεται τον Λουτσέσκου είναι ντροπή να μιλάμε έτσι για τον Αλμέιδα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X