Τσιτσιπάς: «Δεν είναι δικαιολογία η κούραση»

Τσιτσιπάς: «Δεν είναι δικαιολογία η κούραση»

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ήταν εξαντλημένος από την υπερπροσπάθεια στους αγώνες με τη Σλοβακία, αλλά ο ίδιος έριξε την ευθύνη μόνο στον εαυτό του

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς εμφανίστηκε αρκετά κουρασμένος και στεναχωρημένος την εξέλιξη που είχαν τα παιχνίδια του τόσο στο διπλό, όσο και στο μονό, ωστόσο από την άλλη δεν στάθηκε στο γεγονός της κόπωσης.

«Ήταν πολύ δύσκολο να βρω λύσεις. Όλοι τους επέστρεφαν πολύ καλά τις τελευταίες μέρες και ανέβαζαν πολύ την πίεση από την επιστροφή», είπε ο Τσιτσιπάς στη συνέντευξη Τύπου.

«Ήταν δύσκολο να παίξεις με τον αέρα, είμαι σίγουρος ότι ήταν δύσκολο και γι’ αυτόν (σ.σ Μόλτσαν). Ήταν κάτι το οποίο δυστυχώς παίρνει μέρος αυτές τις μέρες εδώ και δεν μπορείς να το αλλάξεις. Ελπίζω την επόμενη φορά να μην υπάρξει κάτι τέτοιο».

«Ήταν κάτι το οποίο περίμενα να συμβεί εδώ. Ήξερα ότι το συγκεκριμένο tie δεν θα ήταν εύκολο. Αυτή ή ομάδα βαθμολογικά είναι πολύ ψηλότερα από εμάς σε σύνολο, οπότε ήξερα ότι δεν θα ήταν εύκολο έργο και θα χρειαστεί να παίξω 3 αγώνες, ήμουν 100% σίγουρος γι’ αυτό. Η κούραση δεν είναι λόγος ή δικαιολογία το ότι δεν κατάφερα να κερδίσω σήμερα».

«Πνευματικά ήμουν έτοιμος να μπω και να παίξω 3 φορές. Δεν κατάφερα να βγάλω το τένις που πραγματικά ήθελα να βγάλω και να δείξω μπροστά στους συμπαίκτες μου και στον κόσμο».

«Είμαι απογοητευμένος φυσικά γιατί ήρθα εδώ με σκοπό την πρόκριση και τη νίκη. Νομίζω ότι ψυχολογικά η σημαντικότερη νίκη θα ήταν το διπλό, γιατί θα μου έδινε μεγαλύτερη ώθηση και να βγάλω ακόμα μεγαλύτερη ενέργεια και ακόμα μεγαλύτερη δύναμη στο μονό».

«Το ότι ξεκίνησα το μονό με 1-2 δεν βοήθησε, δεν είναι ότι ένιωσα παραπάνω πίεση, αλλά πιστεύω ότι σε τέτοιες στιγμές είναι σημαντικό να έχεις ένα σημαντικό προβάδισμα ώστε να νιώσεις πιο άνετος και ώστε να νιώσεις μικρότερο βάρος πάνω όταν πας να παίξεις στο επόμενο παιχνίδι. Δυστυχώς δεν καταφέραμε να κερδίσουμε αυτόν τον αγώνα και ελπίζουμε πως το μέλλον θα κάνουμε καλύτερους αγώνες σε τέτοια σημεία».

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X