Αντίπαλοι ΑΕΚ: Αρνητικό ρεκόρ 59 χρόνων για τον Άγιαξ

Αντίπαλοι ΑΕΚ: Αρνητικό ρεκόρ 59 χρόνων για τον Άγιαξ
Photo Credits: INTIME

Με 5 βαθμούς μετά από τις 4 πρώτες αγωνιστικές της Eredivisie, ο Άγιαξ κάνει το χειρότερο του ξεκίνημα στο πρωτάθλημα από την σεζόν 1964-65

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Βουλιάζει ο αντίπαλος της ΑΕΚ, Άγιαξ που βιώνει μία από τις πιο δύσκολες στιγμές της σύγχρονης ιστορίας του, πληρώνοντας τα αμέτρητα διοικητικά λάθη σε επιλογές στελεχών, αλλά και παικτών.

Ο Αίαντας ηττήθηκε από την Τβέντε με 3-1 και παρέμεινε κολλημένος στην 12η θέση και στους 5 βαθμούς μετά από 4 αγωνιστικές.

Κάπως έτσι, ο Άγιαξ κάνει το χειρότερο του ξεκίνημα στο πρωτάθλημα από την σεζόν 1964-65, χωρίς να δείχνει ότι μπορεί άμεσα να βρει γιατρικό.

Η θέση του Μόρις Στάιν είναι εξαιρετικά επισφαλής, ενώ η πρεμιέρα των ομίλων του Europa League με την Μαρσέιγ, δεν αποκλείεται να σημάνει απαρχή εξελίξεων, για μία ομάδα που βρίσκεται στον ίδιο όμιλο με την ΑΕΚ και διάγει μία πολύ δύσκολη αγωνιστική περίοδο.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X