Αντίπαλοι ΑΕΚ: Παραπατάει ο Άγιαξ, νέα γκέλα και ήττα (3-1) από την Τβέντε

Αντίπαλοι ΑΕΚ: Παραπατάει ο Άγιαξ, νέα γκέλα και ήττα (3-1) από την Τβέντε
Photo Credits: INTIME

Δεν μπορεί να βρει την υγειά του ο αντίπαλος της ΑΕΚ στο Europa League, Άγιαξ που ηττήθηκε στο Ενσέντε με 3-1 από την Τβέντε

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ακόμα μία ήττα για τον αντίπαλο της ΑΕΚ, Άγιαξ που ηττήθηκε με το βαρύ 3-1 από την Τβέντε.

Ο Άγιαξ μπήκε αρκετά νωθρά στον αγωνιστικό χώρο και βρέθηκε να χάνει με 2-0, με τους γηπεδούχους να κάνουν ότι θέλουν στα πρώτα δέκα λεπτά. Η Τβέντε άνοιξε το σκορ στο 7′ με τον Ροτς και στη συνέχεια έκανε το 2-0 στο 11′ από τον Στέιν. Στο 35′ ο Άγιαξ κατάφερε να μειώσει με γκολ του Μπρόμπεϊ, όμως η κατάσταση δεν άλλαξε και συνέχιζε να προβληματίζει.

Στο 40′ η Τβέντε ζήτησε πέναλτι, το οποίο όμως δεν δόθηκε για να έρθει στο 79′ ο Ουνουβάρ να διαμορφώσει το τελικό αποτέλεσμα στο ματς. Έτσι μετά από ακόμα ένα ανεπιτυχές αποτέλεσμα, ο Άγιαξ έχοντας δώσει 4 ματς στις εγχώριες διοργανώσεις μετρά 5 βαθμούς και είναι πολύ μακριά από την Αϊντχόφεν και τη σημερινή της αντίπαλο που έχουν από 12 βαθμούς στον ίδιο αριθμό αγώνων.

Άγιαξ: Γκόρτερ, Ρενς (46′ Γκαέι), Σούταλο, Χάτο, Σόσα, Ταχίροβιτς (75′ Φαν Ντεν Μπόμεν), Μάνσβερκ (46′ Τέιλορ), Άκπομ (64′ Μικαουτάτζε), Μπέρχουις (75′ Φορμπς), Μπεργκβάιν, Μπρόμπεϊ.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X