Super League: Έφτασε η ημέρα των ντέρμπι – Τα βλέμματα σε Τούμπα και Φιλαδέλφεια για ΠΑΟΚ – Άρης και ΑΕΚ – Ολυμπιακός

Super League: Έφτασε η ημέρα των ντέρμπι – Τα βλέμματα σε Τούμπα και Φιλαδέλφεια για ΠΑΟΚ – Άρης και ΑΕΚ – Ολυμπιακός
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι αγώνες της ημέρας για τη Super League.

Έφτασαν τα πρώτα ντέρμπι για το πρωτάθλημα της Super League, καθώς σήμερα, Κυριακή, η ημέρα έχει δύο δυνατά παιχνίδια σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Συγκεκριμένα, στις 20:30 ο ΠΑΟΚ υποδέχεται στην Τούμπα τον Άρη για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος, ενώ λίγο αργότερα, στις 21:30, η ΑΕΚ παίζει με τον Ολυμπιακό στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Από εκεί και πέρα οι αναμετρήσεις Αστέρας Τρίπολης – ΠΑΣ Γιάννινα και Κηφισιά – Πανσερραϊκός είναι τα παιχνίδια που συμπληρώνουν το πρόγραμμα της ημέρας στη Super League.

Κηφισιά – Πανσερραϊκός

Οι δύο ομάδες δεν έχουν συναντηθεί ποτέ στο παρελθόν, αφού δεν συνυπήρξαν ούτε την περσινή περίοδο στην δεύτερη κατηγορία, όπου ήταν σε διαφορετικό όμιλο.

Η Κηφισιά βρίσκεται στην παρθενική χρονιά της στη Super League, ενώ ο Πανσερραϊκός διανύει την 25η σεζόν της ιστορίας του στην κατηγορία.

Ο Πανσερραϊκός που βρέθηκε για πρώτη φορά στην μεγάλη κατηγορία το 1965-66 έχει αναμετρηθεί με τις 52 από τις υπόλοιπες 69 ομάδες που έχουν συμμετάσχει στην Super League/Α’ Εθνική. Η Κηφισιά θα είναι η 53η αντίπαλος του στο πρωτάθλημα και η τελευταία φορά που η ομάδα των Σερρών βρέθηκε μπροστά σε “νέο” αντίπαλο ήταν το 2010-11 που είχε συναντήσει την Κέρκυρα.

Στην αμέσως προηγούμενη παρουσία του στην Super League, το 2008-09 είχε αναμετρηθεί με τις περισσότερους “νέους” αντιπάλους, αφού εκείνη τη σεζόν αντιμετώπισε για πρώτη φορά τον Αστέρα Τρίπολης, τον Θρασύβουλο, τον Πανθρακικό και τον Εργοτέλη.

Διαβάστε περισσότερα στο thestandard.gr

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X