Τι θα παίξουμε σήμερα - Προγνωστικά Πρέμιερ Λιγκ (17/9)

Τι θα παίξουμε σήμερα - Προγνωστικά Πρέμιερ Λιγκ (17/9)

Με εκτός έδρας αναμετρήσεις για Τσέλσι και Άρσεναλ συνεχίζεται το πρόγραμμα στην Πρέμιερ Λιγκ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα η Μπόρνμουθ με 0-2-2 στο ξεκίνημα. Μπορούσε βάσει εξέλιξης το διπλό με την Μπρέντφορντ. Βρέθηκε να χάνει στο 7′, το γύρισε σε 2-1 στο 77′ και δέχθηκε την ισοφάριση στα χασομέρια. Μόλις πέντε νίκες σε 19 ματς με την Τσέλσι, η οποία έχασε εντός με 0-1 από τη Νότιγχαμ. Μπορούσε τουλάχιστον το Χ. Έχει μόλις 2 νίκες στα τελευταία 16 ματς στην Πρέμιερ και 5 ήττες στα τελευταία έξι εκτός. Αμφίβολος ο εξτρέμ Ουαταρά στη γηπεδούχο, νοκ άουτ ο χαφ Λαβία στους Λονδρέζους με τα υπόλοιπα προβλήματα να είναι γνωστά.
Προγνωστικό στοιχήματος: Με βάση την εικόνα που βγάζουν οι δύο ομάδες στο πρωτάθλημα, το ματς έχει γκολ, πιθανώς και από τις δύο. Πάμε με το γκολ-γκολ.

Έβερτον – Άρσεναλ (18:30)

Η Έβερτον πήρε τον πρώτο της βαθμό στο Σέφιλντ μετά τις 3 σερί ήττες. Προηγήθηκε στο 14′, βρέθηκε να χάνει στο 45+’. Ισοφάρισε σε 2-2 στο 55′ και στο τέλος γλίτωσε δις από το δοκάρι. Στις τελευταίες πέντε αναμετρήσεις με την Άρσεναλ στο «Γκούντισον» η Έβερτον έχει τέσσερις νίκες, οι τρεις σερί. Δύσκολα θα παίξει ο Χάρισον, γνωστά τα υπόλοιπα θέματα. Η Άρσεναλ επιστρέφει κατ’ αρχήν μέσα στην εβδομάδα στο Τσάμπιονς Λιγκ. Στο πρωτάθλημα έκανε μεγάλη νίκη με τη Γιουνάιτεντ. Βρέθηκε να χάνει στο 27′, ισοφάρισε άμεσα και έβαλε δύο γκολ μετά το 90′ παίρνοντας το τρίποντο. Ο Μικέλ Αρτέτα είχε 16 διεθνείς παίκτες και έτσι η προετοιμασία που έκανε δεν ήταν η καλύτερη δυνατή. Μόνιμα τραυματίες οι Τίμπερ (στόπερ) και Ελνένι (χαφ), εκτός και ο Πάρτεϊ (χαφ).

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X