Novibet: Επιβάλλει τον ρυθμό της και πληρώνει στο 2.10

Novibet: Επιβάλλει τον ρυθμό της και πληρώνει στο 2.10

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ υποδέχεται τον Ολυμπιακό (21:30) στο «καμίνι» της Νέας Φιλαδέλφειας και ετοιμάζεται για μία μεγάλη νίκη και για ένα ηχηρό μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση!

Η διακοπή των Εθνικών ομάδων έκανε καλό στην ΑΕΚ, που είχε χρόνο να πάρει ανάσες μετά από ένα εξαντλητικό και πιεστικό διάστημα με συνεχόμενα ματς και μεγάλες απαιτήσεις. Η «Ένωση» ανταποκρίθηκε στις ευρωπαϊκές της υποχρεώσεις με επιτυχία και ήδη ετοιμάζεται για το πρώτο ματς του Europa League, όμως, μέχρι τότε, υπάρχει μόνο ο Ολυμπιακός.

Η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα δέχτηκε αμφισβήτηση και είναι έτοιμη να θυμίσει σε όλους πως πέρσι κατέκτησε το νταμπλ παίζοντας πιο αποδοτικά και πιο πετυχημένα από κάθε αντίπαλό της. Παρά τις απουσίες των Λιβάι Γκαρσία και Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς, ο «Δικέφαλος» διαθέτει παίκτες με μεγάλη ποιότητα, ενώ θα πάρει δεδομένα έξτρα ώθηση από τους φιλάθλους του. Οι γηπεδούχοι έχουν την ικανότητα να επιβάλλουν τον ρυθμό τους και να κερδίσουν στο ντέρμπι, κάτι που βρίσκεται σε απόδοση 2.10.

Μάλιστα, είναι δεδομένο πως η ΑΕΚ θα πιέσει από νωρίς και θα επιδιώξει να «χτυπήσει» στην αργή άμυνα του Ολυμπιακού. Η «Ένωση» θα μπει με το… μαχαίρι στα δόντια από το πρώτο σφύριγμα και μπορεί να βρει ένα γρήγορο γκολ, που θα της επιτρέψει να είναι πιο άνετη στο υπόλοιπο του ντέρμπι. Στο 1.74 το ενδεχόμενο να σκοράρουν πρώτοι οι γηπεδούχοι στο ματς.

Επιπρόσθετα, ο Αλμέιδα περιμένει πολλά από τον Έκι Πόνσε. Ο Αργεντινός φορ δεν έχει βρει ακόμα τα πατήματά του, όμως η απουσία του Λιβάι και η μεγάλη σημασία του αγώνα θα τον φέρουν με αρκετές απαιτήσεις στο προσκήνιο. Ο Πόνσε θα δώσει μάχες και μπορεί να απειλήσει την εστία του Πασχαλάκη, ενώ το να σκοράρει στο ντέρμπι προσφέρεται σε απόδοση 3.00.

Τέλος, ανάμεσα στις 1000+ προσφερόμενες αγορές σε κάθε αγώνα, μπορεί κάποιος να βρει combo bets, στοιχήματα για τον τρόπο επίτευξης των τερμάτων, super ενισχυμένες αποδόσεις, στατιστικές επιλογές (κάρτες, κόρνερ, πέναλτι κ.ά) και μία πλούσια γκάμα ειδικών στοιχημάτων (ομάδων και παικτών).

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X