Συντριβή χωρίς Μέσι για την Ίντερ Μαϊάμι από την Ατλάντα του σκόρερ Γιακουμάκη (VIDEO)

Συντριβή χωρίς Μέσι για την Ίντερ Μαϊάμι από την Ατλάντα του σκόρερ Γιακουμάκη (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Η Ατλάντα Γιουνάιτεντ του Γιώργου Γιακουμάκη που σκόραρε, συνέτριψε με 5-2 την Ίντερ Μαϊάμι που έπαιξε χωρίς τον Λιονέλ Μέσι

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Ίντερ Μαϊάμι γνώρισε την πρώτη και με… διαφορά ήττα της από την ημέρα που απέκτησε τον Λιονέλ Μέσι, με τον Αργεντινό σταρ εκτός ομάδας στη συντριβή με 5-2 από την Ατλάντα Γιουνάιτεντ του Γιώργου Γιακουμάκη που σκόραρε.

Ο Αργεντινός σούπερ σταρ (αλλά και ο Τζόρντι Άλμπα) απουσίαζε λόγω ενοχλήσεων απογοητεύοντας τους 71.635 θεατές που είχαν σπεύσει να πάρουν εισιτήρια για τον αγώνα.

Παρότι οι «ροζ» προηγήθηκαν με τον Λεονάρντο Καμπάνα, η συνέχεια ανήκε στους γηπεδούχους, για τους οποίους σκόραρε στο 76’ με κοντινή προβολή ο Γιώργος Γιακουμάκης κάνοντας σε εκείνο το σημείο το 4-2. Μάλιστα αυτό ήταν το 14ο γκολ του στο MLS και μοιράζεται την κορυφή των σκόρερ αυτή τη σεζόν.

Η Ατλάντα Γιουνάιτεντ έφτασε τους 45 βαθμούς σε 29 αγώνες και είναι έκτη στην ανατολική περιφέρεια, ενώ η Ίντερ Μαϊάμι έμεινε στους 28 βαθμούς σε 27 αγώνες και είναι 14η και προτελευταία.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X