Οικονόμου στο enwsi.gr : «Στο τέλος ο κόσμος της ΑΕΚ θα είναι περήφανος» (VIDEO)

Οικονόμου στο enwsi.gr : «Στο τέλος ο κόσμος της ΑΕΚ θα είναι περήφανος» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

oikonomouathinaΟ Αποστόλης Οικονόμου έδωσε το παρών στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του enwsi.gr και μίλησε για τα όσα πρέπει να περιμένει ο κόσμος της ΑΕΚ, την φετινή σεζόν. Ο  τεχνικός της Ένωσης μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την παρουσία του κόσμου και ευχήθηκε το 2014 να φέρει επιτυχίες.

Το 2014 έχει μπει καλά για το τμήμα και ο μεγάλος στόχος είναι να επιστρέψει στην κορυφή

«Να πούμε τις ευχές μας σε όλο τον κιτρινόμαυρο κόσμο, τους παράγοντες, τους προπονητές και τους αθλητές να έχουν κουράγιο. Σίγουρα το 2014 θέλω να πιστεύω ότι θα είναι μια χρονιά διαφορετική, από το πολύπαθο 2013 που πέρασε η ομάδα της ΑΕΚ και το γυναικείο τμήμα. Ο ρόλος μας δεν είναι τα πολλά λόγια σαν ομάδα. Να ευχηθούμε ότι στο τέλος ο κόσμος της ΑΕΚ θα είναι περήφανος».

Δίπλα έχετε τον κόσμο της ομάδας, αξίζει και αυτός ένα κομμάτι από την πίτα των επιτυχιών, όταν έρθουν στο τέλος της σεζόν;

«Πιστέψτε με τα τρία χρόνια που είμαι εγώ προπονητής της γυναικείας ομάδας  της ΑΕΚ, αυτό το έχω βιώσει πολύ καλά στο πετσί μου. Και αυτό  που θέλω να πω είναι ότι  αυτόν τον κόσμο να τον κάνουμε περήφανο, για αυτόν δουλεύουμε καθημερινά στις προπονήσεις. Δεν χρειάζονται λόγια να τον ευχαριστούμε μέσα από τις δηλώσεις μας, αλλά μέσω πράξεων. Αυτό είναι το σημαντικότερο».

Και μια ευχή για το enwsi.gr

«Να συνεχίσει το έργο που κάνει. Είναι ένα πολύ καλό σάιτ  το οποίο είναι αντικειμενικό και αμερόληπτο. Όσο αφορά το γυναικείο βόλεϊ, μας στηρίζει  σε κάθε μας προσπάθεια. Να συνεχίσει και γιατί όχι να γίνει ακόμα μεγαλύτερο».

[youtube id=”3BGRU1hdTZo” width=”600″ height=”350″]

 ΘΟΔΩΡΗΣ ΡΑΛΛΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X