Premier League: Έκανε την ανατροπή (3-1), πήρε το «τρίποντο» και ανέβηκε στην κορυφή η Λίβερπουλ

Premier League: Έκανε την ανατροπή (3-1), πήρε το «τρίποντο» και ανέβηκε στην κορυφή η Λίβερπουλ
Photo Credits: INTIME

Νίκη για τη Λίβερπουλ κόντρα στη Γουλβς

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Λίβερπουλ παρατάχθηκε με κάμποσες αλλαγές, βρέθηκε να χάνει νωρίς στην έδρα της Γουλβς, όμως με νέα ανατροπή στο φινάλε πήρε τη νίκη (1-3) και με ματς περισσότερο πέρασε στο Νο1.

Με δημιουργό και των τριών γκολ τον Σαλάχ, η Λίβερπουλ πέρασε νικηφόρα, από το «Στάδιο Μολινό» επικρατώντας, με 3-1 της Γουλβς, στον αγώνα με τον οποίο άνοιξε η αυλαία της 5ης αγωνιστικής της Premier League. Η Γουλβς προηγήθηκε στο 17ο λεπτό με τον Xουάνγκ Χι-Τσαν με πλασέ, αλλά oι παίκτες του Γιούργκεν Κλοπ αντέδρασαν στο β’ μέρος και πέτυχαν την ανατροπή, απαντώντας με τρία γκολ, χάρη στη δημιουργία του Αιγύπτιου δεξιού ακραίου Μοχάμεντ Σαλάχ. Το πρώτο γκολ των «κόκκινων» ήρθε στο 55΄ από τον Ολλανδό Κόντι Χάπκο, στο 85΄ ο Ρόμπερτσον έδωσε προβάδισμα στη Λίβερπουλ, ενώ στο 90+1΄ ο Έλιοτ διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Ο Κώστας Τσιμίκας ήταν στην αποστολή αλλά δεν πήρε χρόνο συμμετοχής.

Η Λίβερπουλ βρίσκεται, έστω και προσωρινά, στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, με 13 βαθμούς, ενώ η Γουλβς έχει 3 βαθμούς.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X