Στάνκογλου για οπαδική βία: «Θα ήθελα να κάθομαι με τον φίλο μου στο γήπεδο είτε είναι Παναθηναϊκός, είτε Ολυμπιακός, είτε ΑΕΚ» (VIDEO)

Στάνκογλου για οπαδική βία: «Θα ήθελα να κάθομαι με τον φίλο μου στο γήπεδο είτε είναι Παναθηναϊκός, είτε Ολυμπιακός, είτε ΑΕΚ» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Ο Γιάννης Στάνκογλου, δηλωμένος φίλος του Παναθηναϊκού μίλησε για το θέμα της οπαδικής βίας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Γιάννης Στάνκογλου, δηλωμένος φίλος του Παναθηναϊκού μίλησε για το θέμα της οπαδικής βίας.
Στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι» του Mega βρέθηκε το πρωί του Σαββάτου (16/9) ο Γιάννης Στάνκογλου, ο οποίος μίλησε για την ζωή του, τα επαγγελματικά του αλλά και για την συμμετοχή του στη νέα καθηλωτική σειρά του «Το Ναυάγιο».

Ο ηθοποιός γνωστός για παναθηναϊκά του αισθήματα, ρωτήθηκε για την οπαδική βία με αφορμή τη δολοφονία του Μιχάλη Κατσούρη και αν νιώθει καλά όταν πηγαίνει με τον γιο του στο γήπεδο για να δει την ομάδα του.

«Με την Μπράγκα δεν πήγα με το γιο μου γιατί εγώ είχα παράσταση και πήγε με τον μπαμπά του κολλητού του», αποκάλυψε με παράπονο ο Γιάννης Στάνκογλου που δεν κατάφερε να δει το ευρωπαϊκό ματς του Παναθηναϊκού.

Όσο για τα όσα έγιναν στη Νέα Φιλαδέλφεια το βράδυ που δολοφονήθηκε ο Μιχάλης Κατσούρης είπε: «Φρίκη δεν το συζητάω… Τα σιχαίνομαι αυτά και την ίδια στιγμή έγραψα στα social media ότι έχω πρόβλημα με αυτά τα πράγματα. Θα ήθελα το ποδόσφαιρο να είναι όπως στην Αγγλία να μπορείς να καθίσεις στο γήπεδο με τον φίλο σου, είτε είναι Παναθηναϊκός, είτε Ολυμπιακός, είτε ΑΕΚ, είτε ΠΑΟΚ, είτε Άρης και να πιεις μια μπύρα. Κάτι που δεν ξέρω αν μπορεί να γίνει κι αν θα γίνει ποτέ…».


Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X