Super League: Επιστροφή στη δράση με δύσκολη έξοδο του Παναθηναϊκού στο Αγρίνιο- Πού θα δείτε τους αποψινούς αγώνες

Super League: Επιστροφή στη δράση με δύσκολη έξοδο του Παναθηναϊκού στο Αγρίνιο- Πού θα δείτε τους αποψινούς αγώνες
Photo Credits: INTIME

Επανέναρξη της Super League μετά τη διακοπή για τις εθνικές, με τα ματς Λαμία-ΟΦΗ και Παναιτωλικός-Παναθηναϊκός να ανοίγουν το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η διακοπή για τις εθνικές ομάδες ολοκληρώθηκε και η Super League επιστρέφει στην αγωνιστική δράση!

Η Super League επιστρέφει με δύσκολη έξοδο για τον Παναθηναϊκό, που αγωνίζεται στο Αγρίνιο, με τον πάντα επικίνδυνο (στην έδρα του) Παναιτωλικό, ενώ ο ΟΦΗ ταξιδεύει στη Φθιώτιδα για να αντιμετωπίσει τη Λαμία.

Ο Παναθηναϊκός παίζει μεν με τον Παναιτωλικό, όμως το δύσκολο είναι να έχουν το μυαλό τους εκεί ο Γιοβάνοβιτς και οι παίκτες του, και όχι στη Βιγιαρεάλ (21/9). Τα «καναρίνια» θα προσπαθήσουν να εκμεταλλευτούν το ευρωπαϊκό παιχνίδι που ακολουθεί για τους «πράσινους», καθώς και το ροτέισον που ενδεχομένως να κάνει ο τεχνικός του «τριφυλλιού».

Οι γηπεδούχοι δεν έχουν ήττα μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα, δίχως βέβαια να έχουν… γευτεί ακόμη το «νέκταρ» της νίκης, μετρώντας δύο ισοπαλίες, ενώ αντίστοιχα ο Παναθηναϊκός έχει κάνει το 2/2 απέναντι σε Βόλο και ΠΑΣ Γιάννινα. Η μετάδοση του αγώνα θα γίνει από το Cosmote Sport 1HD.

Η αρχή ωστόσο στην τέταρτη αγωνιστική της Super League γίνεται στο «Αθανάσιος Διάκος».

Εκεί, η Λαμία υποδέχεται τον ΟΦΗ στις 17:30 και με ζωντανή μετάδοση από το Cosmote Sport 2HD. Η ομάδα της Φθιώτιδας ξεκίνησε με θετικά αποτελέσματα τη σεζόν, γνωρίζοντας την ήττα πριν τη διακοπή για τις εθνικές από τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης». Από την άλλη, οι Κρητικοί πηγαίνουν με ανεβασμένη ψυχολογία μετά τη μεγάλη νίκη που σημείωσαν επί του ΠΑΟΚ.

Ο τεχνικός της Λαμίας, Λεωνίδας Βόκολος δεν υπολογίζει στον τραυματία Τζανδάρη. Αντίθετα είναι ξανά διαθέσιμοι τόσο ο Σιμόν όσο και ο Τόσιτς.

Το τηλεοπτικό πρόγραμμα της ημέρας:

Λαμία – ΟΦΗ (17:30) CosmoteSport 2
Παναιτωλικός – Παναθηναϊκός (20:30) CosmoteSport 1

Κυριακή 17/9

Αστέρας Τρίπολης – ΠΑΣ Γιάννινα (15:00) NovaSports Prime
Κηφισιά – Πανσερραϊκός (18:00) CosmoteSport 1
ΠΑΟΚ – Άρης (20:30) NovaSports Prime
ΑΕΚ – Ολυμπιακός (21:30) CosmoteSport 1

Δευτέρα 18/9

Ατρόμητος – Βόλος (18:00) NovaSports Prime

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X