ΑΕΚ: Νέα αρχή με στόχο την κορυφή - Η ανδρική ομάδα Futsal σήμερα (17:30) κόντρα στην ΑΕΛ στη Λάρισα

Εικόνες από το Δούκας - ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Η ανδρική ομάδα Futsal της ΑΕΚ ρίχνεται σήμερα στην «μάχη» του πρωταθλήματος απέναντι στη Λάρισα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μια εβδομάδα μετά την κατάκτηση του Σούπερ Καπ η ανδρική ομάδα futsal της ΑΕΚ ρίχνεται στην «μάχη» του πρωταθλήματος ξεκινώντας την προσπάθεια της για την επίτευξη των δύο επόμενων στόχων της, του πρωταθλήματος και του Κυπέλλου.

Η ΑΕΚ ταξιδεύει σήμερα στην Λάρισα όπου στις 17:30 αντιμετωπίζει την τοπική ΑΕΛ για την 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Το κλίμα στις τάξεις του «κιτρινόμαυρου» τμήματος είναι πολύ καλό μετά τη μεγάλη νίκη επί του Δούκα ωστόσο ο προπονητής Άγγελος Εμμανουηλίδης φρόντισε να χαμηλώσει τους τόνους  ζητώντας από τους παίκτες του να ξεχάσουν το συγκεκριμένο ματς και να συνεχίσουν με σοβαρότητα την σκληρή δουλειά. Η ΑΕΚ έχει πολλά νέα πρόσωπα στο ρόστερ της και ειδικά οι τέσσερις ξένοι που εντάχθηκαν ουσιαστικά την τελευταία εβδομάδα που σημαίνει πως ακόμα υπάρχουν πολλά περιθώρια βελτίωσης για να μπορέσουν να δείξουν τις πραγματικές δυνατότητες.

Στις τάξεις του «Δικεφάλου» αντιμετωπίζουν την σημερινή αναμέτρηση με απόλυτο σεβασμό και θέλουν να πάνε στη Λάρισα και να πάρουν τη νίκη παρουσιάζοντας και ένα καλό αγωνιστικό πρόσωπο.

Όπως σχολίασε και ο προπονητής της ΑΕΚ: «Η σεζόν ξεκίνησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Ξεκινάς και κερδίζεις τον πρώτο τίτλο της σεζόν, χωρίς να είσαι ακόμα έτοιμος αγωνιστικά, μέσα στην έδρα ενός από τους μεγαλύτερους αντιπάλους σου για τη νέα χρονιά. Τώρα πρέπει να δουλέψουμε σκληρά ώστε να κατακτήσουμε τους επόμενους δύο στόχους. Πρωτάθλημα και Κύπελλο».  Το θετικό είναι πως δεν υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα καθώς και ο Πάνου έχει επιστρέψει κανονικά σε φουλ ρυθμούς.

Το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής

Σάββατο

ΕΑΚ Λάρισας: 17:30: ΑΕΛ – ΑΕΚ

Κυριακή

«Χαλκιοπούλειο»: 17:00: ΠΑΣ Λαμία – ΑΟ Πήγασος Παρασκευής

Κλειστό «Κατσιμήδειο»: 17:00: ΠΑΣ Υπεροχή Τρικάλων – Ερμής Ζωγράφου

Μετς: 19:30: Παναθηναϊκός – ΑΣ Αθήνα ’90

Κλειστό Αγίου Δημητρίου: 21:00: Τράχωνες Αλίμου – Σαλαμίνα Γ.Σ.

Κλειστό Βύρωνα: 19:00: Κόμπρα- Νέο Ικόνιο

Ρεπό: Δούκας

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X