Ο Κλοπ απάντησε για το μέλλον του Σαλάχ

Ο Κλοπ απάντησε για το μέλλον του Σαλάχ
Photo Credits: INTIME

Ο Γιούργκεν Κλοπ σε ερώτηση για το μέλλον του Σαλάχ και για το αν θα επιστρέψουν οι Σαουδάραβες τον Ιανουάριο απάντησε με αφοπλιστικό τρόπο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Αλ Ιτιχάντ πίεσε ασφυκτικά τη Λίβερπουλ για να κάνει δικό της τον Μοχάμεντ Σαλάχ. Η ομάδα από τη Σαουδική Αραβία προσέφερε πάνω από 230 εκατομμύρια ευρώ στους Reds, οι οποίοι όμως ήταν αμετακίνητοι από την αρχική τους απόφαση: “Δεν τον πουλάμε”.

Οι Σαουδάραβες δεν αποκλείεται να επανέλθουν τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο και ανάλογη ερώτηση έγινε στον Γιούργκεν Κλοπ, ο οποίος απάντησε πως δεν ανησυχεί, αλλά με ιδιαίτερο τρόπο: “Μου κάνεις πλάκα έτσι; Μία εβδομάδα αφού έκλεισε το παράθυρο με ρωτάς για τις μεταγραφές του Ιανουαρίου.

Δεν μπορείς να περιμένεις μέχρι τον Δεκέμβριο για να με ρωτήσεις. Δεν ανησυχώ γι’ αυτό και δεν ήμουν μέχρι που άνοιξε την πληγή ξανά. Όχι, δεν ανησυχώ” ανέφερε συγκεκριμένα στον δημοσιογράφο.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X