Θέλει να σπάσει το σερί του Ταβάρες η Μπαρτσελόνα

Θέλει να σπάσει το σερί του Ταβάρες η Μπαρτσελόνα
Photo Credits: INTIME

Σε 10 παιχνίδια στο Super Cup Ισπανίας, ο σέντερ της Ρεάλ μετράει το απόλυτο και θέλει να διευρύνει το σερί του αρχής γενομένης από τον ημιτελικό

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η αντίστροφη μέτρηση για το Super Cup Ισπανίας φτάνει στο τέλος της με τους «μονομάχους» να είναι σε θέση… μάχης. Ο ημιτελικός μεταξύ της Ρεάλ Μαδρίτης και της Μπαρτσελόνα είναι αυτός που ξεχωρίζει, όπως είναι φυσιολογικό και ο Έντι Ταβάρες θέλει να κατακτήσει έναν ακόμα τίτλο και να διευρύνει το εντυπωσιακό του σερί.

Η Ρεάλ τις τελευταίες 5 σεζόν μετράει ισάριθμες κατακτήσεις με τον σέντερ της «Βασίλισσας» να μετράει 10 νίκες σε 10 αγώνες.

«Έχω τον ίδιο ενθουσιασμό παρότι κατέκτησα πέντε σερί τίτλους. Είναι σαν την πρώτη μου φορά», λέει ο Έντι Ταβάρες και συνεχίζει: «Ο στόχος είναι να κατακτήσουμε τον πρώτο τίτλο της χρονιάς. Βρίσκομαι σε μία ομάδα που θέλει τα πάντα. Θα προσπαθήσω να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να πάμε στον τελικό. Το Σούπερ Καπ είναι σημαντικό γιατί δίνει το κουράγιο να ξεκινήσεις τη σεζόν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο».

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X